Zombier

Med Overnaturligt pakken kom muligheden for at have Zombier i din husholdning.

Man kan være en Zombie som permanent tilstand, men man kan også være en Zombie der omdanner sig ved fuldmåne. Det vil sige, at de lever som en normal simmer, bortset fra når det er fuldmåne – der bliver de Zombier. En simmer kan transformeres til en Zombie ved at drikke “Zombification” eliksiren eller ved at blive bidt af en anden zombie.

Zombier har samme behov som simmere og deres livstid er den samme, som den tilstand de var i (simmer, heks osv.), før de blev til en Zombie. De får en -30 humørstump når de bliver transformeret og den varer enten i to dage eller er permanent, afhængig af hvordan de blev omdannet. Så essensielt set er de normale simmere, bare langsommere og med dårlige sociale færdigheder.

Zombiers sociale interaktioner er begrænsede, dog ret underholdende. De kan bl.a. prøve at angribe andre simmere, “knurre” af dem med “Argghhhh” lyde, hvilket bl.a.vil øge deres sult og energibar.  Den modtagende simmer vil også få noget socialt ud af denne interaktion.

En Zombie kan være en form for hybridvæsen, altså en blanding af en zombie og et andet væsen. Kan du lige forestille dig en zombie fe?

Ved at bruge “Hjerne!” interaktionen går en zombie i flæsket på en simmers arm. Dette kan resultere i at simmeren ser ud til at dø og transformeres til en Zombie. Men det kan altså kureres!

Under fuldmåne kan Zombier spredes og angribe simmernes huse. De kan spise planter fra haverne og “hjerne” fra simmerne. De forstyrrer dog i det mindste ikke sovende simmere, ligesom de ikke kan angribe børn. De kan dog ikke slå simmere ihjel. Efter fuldmåne transformeres de tilbage til normal simmer igen (med mindre du som spiller har lavet en permanent Zombie selvfølgelig).

Spredning af Zombier

Det største problem med Zombier er mængden af dem kombineret med deres dårlige opførsel. De spredes umiddelbart på tilfældige tidspunkter, endda lige midt på din grund uden noget videre formål. Hvis spredningen skete rundt omkring i byen og mere gradvist, ville problemet ikke være så omfattende, problemet er at spredningen bare bliver alt for meget. Der er dog et par metoder, hvorpå du kan kæmpe imod denne feature.

Sådan fjerner du Zombier

Kurerende eliksirer: Du kan lave forskellige eliksirer vha. alkemibordet. En af disse kan kurere en simmer for Zombi’isme. Ligeledes kan eliksiren ind imellem købes i alkemibutikken i byen. Hvis du spiller i andre byer end “Moonlight Falls”, så skal du muligvis manuelt placere denne butik.  En anden mulighed er at blive en heks og lære det ottende niveau “Sunlight Charms”, hvilket kan fjerne alle sygdomme der kan kureres, fra en simmer.

Snyd: EA har ikke lavet en slider eller afkrydsningsboks, som gør det muligt at styre Zombie populationen, ligesom de har gjort med alle de andre overnaturlige væsener. Der er dog et håb om, at dette kan nå at komme i en fremtidig patch. Indtil da er den eneste måde man kan fjerne Zombier fra sin verden, ved at skrive “Testingcheatsenabled true” i snydefeltet som kommer frem ved at trykke ctrl shift c. Dernæst skal du shift-klikke på postkassen. Her vælger du “Overnaturlig populationskontrol”. Ved at gøre dette kan du fjerne en procentdel af alle zombier, eller andre overnaturlige væsener for den sags skyld, fra nabolaget. Gør dette et par gange og så vil der være betydeligt færre zombier der render rundt i byen.

Pas på din have!

Zombier kan godt lide at slå planter ihjel! Derfor bør du straks beskytte din urtehave.

Med overnaturligt kommer nogle indendørs “plantestationer”, som du finder samme sted som du køber indendørs planter. Disse vil forhindre zombier i at spise dine planter, eftersom de ikke kan komme ind i dit hjem. Endnu bedre er det måske endda at bygge et hegn eller et drivhus (hegnet skal være højere end anklerne, så de ikke kan gå over det) og placere en havelåge. Nu kan du klikke på havelågen og låse det for alle andre end din husholdning. Så kan zombierne i hvert fald ikke komme ind i denne del af haven og de kan heller ikke spredes her.

Bonusinfo: Zombier kan ikke lave “Juhuu”.

Hvad har i oplevet af sjove ting med Zombier indtil videre?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][Kilde: Carl’s Sims & The Sims Wiki][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]