Walkthrough | Hjælp de Ældre i Shang Simla

I denne udfordring skal du bruge tre kinesiske relikvier. Hvis du har gennemført nogle af de tidligere gravkamre, så har du sikkert nogle i rygsækken men ellers kan de nemt findes rundt omkring i gravene og ellers kan de købes hos relikvieforhandleren.

Når du har afleveret relikvierne skal du finde endnu en genstand som vedkommendes bedstefar har lånt til en mand i byen. Find manden og tal med ham for at få genstanden tilbage. Når du afleverer denne får du at vide at vedkommendes bedstefar var efterkommer af den Første Kejsers Garder og du får en nøglesten.

Udfordringen der venter forude foregår i Den Første Kejsers Grav og man kommer ind ved foden af bakken, hvor der er en trappe man let kan overse. Brug nøglestenen for at komme ind og gå ned af den næste trappe. Nu skal du gå tilbage til personen der gav dig udfordringen og rapportere og bagefter bliver du så sendt tilbage til graven igen.

Se videoen ovenfor for at blive guidet igennem Den Første Kejsers Grav (Husk at se den i HD opløsning).

 

Gode råd

Et godt tip er at gå efter det grønne. Der er rigtig mange fælder i gulv og vægge, men hvis du holder dig til det grønne er du i sikkerhed.

Det er en fordel at have Pangus Økse, se hvordan du får fat i den her.