de varme kilders tempel

De Varme Kilders Tempel i Shang Simla

Hvis du har problemer med at gennemføre de forskellige udfordringer i Sims 3 Verdenseventyr, så vil vi anbefale dig at holde øje herinde på Sims Leksikon. Vi er nemlig gået i gang med at filme vejen igennem de forskellige gravkamre og håber at vi på denne måde kan hjælpe dig med de ting du ikke selv kan finde ud af. De første film vi har lavet er fra Shang Simla i Kina og de vil komme op løbende. Du kan selvfølgelig også smugkigge på vores Youtube kanal, hvis du ikke kan vente :-) Der er efterhånden en del videoer og ikke kun fra Verdenseventyr.

Vi håber at disse guides kan hjælpe dig med eventuelle problemer eller måske bare give dig en ide om hvad Verdenseventyr er for en pakke, hvis du ikke selv har den.

I kan bruge kommentarfeltet herunder til at stille spørgsmål til os og hinanden og i er velkomne til at byde ind med forskellige tips og tricks!

 

De Varme Kilders Tempel

Udfordringen “De varme kilders tempel” får du som regel umiddelbart efter du har fået Pangus Økse. Du kan ikke komme ind uden øksen, da du skal bruge den til at smadre den store sten med. Du kan følge billedguiden her eller scrolle ned til videoen nederst i indlægget.

Når du har fået fat i øksen, bliver din simmer sendt på et eventyr ind i de varme kilders tempel, for at finde et relikvie. Du skal bruge Pangus Økse for at komme ind, da der er nogle kampesten som blokerer for brønden ved indgangen til de varme kilders tempel. Det er en relativ lille “kælder” med kun få udfordringer, hvor det sværeste at komme forbi er ild.

Når du stiller dig på gulvkontakten, kommer der vand ud af væggene, hvilket vil slukke for ildfælderne. Tjek for skattene og gå videre til den næste brønd. Denne dykker du ned i og kommer til et nyt rum.

Nu skal du trække statuerne over på gulvkontakterne. Undersøg hullet i gulvet og gå igennem den skjulte dør, som denne åbner op for.

Nu går du ned til den brønd, du ikke har dykket i endnu, og undersøger den.

Nu skal du have fat i statuen i den række der er mellem ilden. Først skal du skubbe den til den midterste kontakt og gå ud og stille dig på gulvkontakten.

Dernæst skal du trække statuen tilbage til den første kontakt og stil dig på gulvkontakten.

Skub nu statuen til den sidste kontakt, fjern stenbunken og saml værdigenstande sammen.

Dyk ned i den sidste brønd.

Tag nu skatten og dyk igennem den sidste brønd, for at komme helt ud, så du kan aflevere relikviet.

Se videoen fra de varme kilders tempel her:

Når du afleverer relikviet får du tildelt ejerskabet over Pangus Økse og kan tage den med dig på andre eventyr. Husk altid at have den i rygsækken, det ville være træls at komme til at lægge den på gulvet i en grotte i Egypten og så tage hjem uden den.