Undervandsaktiviteter i Sims 3 Paradisøen

1_TS3_IslandParadise_DevBlog2 Med The Sims 3 Paradisøen venter der en masse nye aktiviteter både langs stranden og i havet.

Stranden er nu blevet en del af spillet, på den måde vi andre også typisk bruger en strand. Det er nu muligt at slappe af med strandhåndklæder og slikke sol. Er dine simmere lidt mere aktive kan de lege i havet, plaske rundt i vandet og sprøjte vand på hinanden. Hvis du har mod på eventyr kan du også snorkle i vandet og finde helt unikke genstande, der forsvandt for længe siden.

2_TS3_IslandParadise_DevBlog2

3_TS3_IslandParadise_DevBlog2

Dine simmere kan nu få en karriere som Livredder (Hej Baywatch!) og holde øje med stranden og de svømmende simmere der kunne risikere at få brug for hjælp. Hvis en simmer kommer i nød, så skal livredderen ud og redde simmeren i land og naturligvis yde førstehjælp hvis der er behov herfor. Det kan dog også ske at nogle simmere lader som om de er i fare, blot for at komme i nærkontakt med livredderen. Det er dog sjældent set at livredderne ikke bryder sig om denne opmærksomhed.

4_TS3_IslandParadise_DevBlog2

En af de nye revolutionerende ting er muligheden for at dykke. Simmere kan ikke blot rejse over havet men også komme ned under bølgerne. Det er en helt ny verden der åbner sig under havoverfladen og simmere med dykkefærdigheden kan udforske omgivelserne under vandet, hvor der i den grad er noget at se på. Der er fyldt med liv og du kan finde alt fra koraller og tang der vokser på havbunden til masser af fisk som der kan fanges. Men pas endelig på hajerne!

5_TS3_IslandParadise_DevBlog2

Ud over ovenstående kan dykkere også finde skattekister og undervandshuler som er fyldt med overraskelser. Var det noget at finde helt unikke skatte, en endnu ikke kortlagt ø eller måske et mystisk monster?

 

Paradisøen

Bestil dit Sims 3 Paradisøen i dag og få en gratis Xtra-pakke!

Lige nu kan du forudbestille The Sims 3 Paradisøen hos Origin i både fysisk cd form eller som digitalt download og få en gratis Xtra pakke med.

> Forudbestil Sims 3 Paradisøen hos Origin

Tilbuddet gælder til og med den 11. juli og ved forudbestillingen modtager du en kuponkode, som bliver leveret til dig den 27. juni når The Sims 3 Paradisøen udkommer. Kuponen kan indløses frem til 31. august og gælder for alle digitale versioner af Xtrapakker til The Sims 3, undtaget Katy Perry Søde sager pakken og Diesel pakken.