bliv vampyr i sims 3

Vampyrer i Sims 3

Med udvidelsespakken Sims 3 Aftenunderholdning kom der det første overnaturlige væsen til Sims 3 spillene: vampyrer. Nogle hader vampyrer, andre elsker dem – og det er da også et væsen der har ulemper såvel som fordele.

At være vampyr indebærer blandt andet, at dine simmeres udseende skifter. De bliver blege og har røde øjne, men deres behov vil stort set være de samme. Det der adskiller en vampyr-simmer fra din almindelige simmer er, at de helst ikke vil være ude når der er dagslys. At være i dagslys dræber dem eftersigende ikke, men gør dem dårlige. Derudover har vampyrer meget (!) længere levetid end almindelige simmere, og de er markant hurtigere til at lære færdigheder.

Din vampyr-simmers behovpanel vil se ud som på billedet herunder. Du vil se, at det eneste der er anderledes er, at sult er udskiftet med ‘tørst‘.

vampyrs behov i sims 3

 

Vampyrer lærer hurtigere

Vampyrer er i det hele taget hurtigere til at tilegne sig færdigheder, end almindelige simmere er. Men helt ekstraordinære er vampyrerne når de er børn. På dette stadie tilegner de sig point absurd hurtigt. Det kan derfor være ekstra attraktivt, at have dem som vampyrer i netop denne periode. Vi havde et vampyr-barn der gik i gang med at lave eliksirer ved kemibordet. Med det værktøj får han logik point, og da han havde lavet de første 4 eliksirer, gik han fra at have 0 logik point, til at have alle 10.

Om evnen til at få bestemte færdigheder hurtigt knytter sig til egenskaberne, skal vi ikke kunne afvise. Selvom dette barn ikke umiddelbart havde nogle egenskaber, der skulle gøre det bedre til logik. Ikke desto mindre er det super smart hvis man kan give dem nogle af de mere kedelige point, mens de er små.

 

 

Vampyrer kan blive til støv

Vidste I at vampyrer har en udløbsdato? Det er faktisk bare et andet udtryk for at dø, men det var præcis hvad der skete for en af vores vampyrer der var en smut i Egypten. Da hun gik i seng var hun ikke særlig tørstig, men midt om natten vågner hun, og afgik ved døden pga. sult. Det går åbenbart RIGTIG stærkt når de først bliver tørstige. Dermed et tip til andre der rejser med vampyrer, hav godt med plasmafrugt i tasken! Det kan købes hos købmanden i udlandet. Et andet tip – gem ofte!

Se videoen herunder hvor Clarizza bliver til støv.

 

Sådan bliver din simmer vampyr

Første forudsætning for at din simmer kan blive vampyr er, at du har udvidelsespakken Aftenunderholdning. Det næste trin er, at du skal finde en vampyr. Hvis du har bosat din simmer i byen der fulgte med Aftenunderholdning, på engelsk hedder den Bridgeport, vil der automatisk være masser af vampyrer i byen. Du kan genkende vampyrerne ved at deres øjne lyser, og deres hudfarve er olivenfarvet. Din simmer vil også få en moodlet med følelsen af, at de bliver jagtet, når en vampyr er i nærheden.

Når du har fundet en vampyr kan din simmer klikke på vampyren, og bede om at blive omdannet. På engelsk vil du se boblen der hedder “Ask to turn“. Når det sker, så vil vampyr-simmeren gribe fat i din simmers arm og bide. Du vil ikke bemærke nogen umiddelbar forandring, men din simmer vil få en moodlet med “en underlig følelse”. Efter et par dage vil din simmer blive transformeret om til vampyr, hvorefter den også vil få den olivenfarvede hud, de lysende øjne og alle de bivirkninger der hører til.

Fra nu af, er din simmer vampyr, og vil dermed være i stand til at omdanne andre. Simmerens foretrukne mad er nu “Plasma juice” som kan fås i køleskabet, men de vil få en særlig positiv moodlet hvis de får lov til at drikke blod fra en anden simmer (når de omdanner andre). Din vampyr-simmer dør ikke af at være ude i dagslyset, men deres generelle humør falder markant, så der er ingen tvivl om, at de fungerer bedst om aftenen og natten.

 

Sådan bliver din simmer normal igen

Det er ikke sikkert at du ønsker din simmer skal være vampyr hele dens liv, og derfor vil vi vise dig hvordan du omdanner din simmer fra vampyr tilbage til normal.

Det er væsentlig hurtigere og mere simpelt for din vampyr simmer at blive normal igen. En kur mod vampyrisme koster 3000 simoleoner, og kan kun erhverves hos Videnskabscentret der ligger i nabolaget.

 

1) Find Videnskabscentret og klik på det

videnskabscentret-vampyr-kort

 

2) Vælg ‘køb kur mod vampyrisme’

køb-kur-mod-vampyrisme

 

3) Din Simmer går ind i Videnskabscentret

videnskabscentret-vampyrkur

 

4) Og kommer tilbage med ‘vampyrismevæk’ kuren i rygsækken

vampyr-sims-3-besked

5) Du klikker på flasken i rygsækken

vampyrismevæk

 

6) Og vælger ‘drik’

vampyr-kur-drik

 

7) Før Simmeren drikker vampyrismekuren

før-vampyr-kur

 

8) Efter Simmeren har drukket vampyrismekuren – hudfarve og behovpanel er normalt igen.

efter-vampyrkur