Sådan får du en vagthund i Sims 3

Hvis du troede, at hunde i Sims 3 Kæledyr kun var til sjov, så tog du fejl. Du kan faktisk bruge din hund som en vagthund, med få indstillinger. På den måde kan du holde uønskede Simmere som f.eks. tyve fra at stjæle værdifulde ting. Hvor smart er det ikke?

Vi har samlet en lille guide herunder der fortæller og viser hvordan det fungerer med at have vagthunde i Sims 3. Billederne er lånt fra WikiHow.

vagthund i sims 3

 

Sådan bruger du din hund som vagthund i Sims 3

Hunde kan vogte et helt hus eller et enkelt objekt. Det kan være forskelligt hvad de forskellige hunde kan vogte. Hvis du ofte får tyve på besøg hos din familie, så kan du, udover at tjekke vores guide til hvordan man undgår tyve, være smart og sætte hundene til at vogte de aller dyreste ting i dit hus – hvis du altså har værdier du gerne vil passe på.

Du kan med en aktiv Simmer klikke på din hund eller på et objekt, og vælge hvilken en af hundene (hvis du har flere) der skal vogte, og hvad den/de skal vogte med “command to guard…” muligheden.

command-to-guard-1 command-to-guard-2

 

Hvordan vogter hunden?

Hvis din hund er sat til at vogte dit hus eller en bestemt genstand, så vil de begynde at gø eller knurre hvis en Simmer som de ikke har et godt forhold til nærmer sig. De fleste Simmere vil derfor fjerne sig lidt, og hvis de er kujoner så vil de løbe væk ;) Hundene vil også kunne finde på at gø af forbipasserende Simmere og biler.

Hvis der kommer en tyv, så kan hunde der er geniale opfatte ham/hende på langt hold, mens en uviden hund ikke vil opdage noget før tyven er helt tæt på. Aggressive hunde vil gå direkte i kødet på tyven hvorimod de dovne formentlig vil sove og ikke opdage noget som helst – så kan du selv vælge hvilken egenskab du foretrækker. En gøende hund vækker husholdningen, og skræmmer måske tyven væk eller det kan være tyven er ligeglad og stjæler noget alligevel – det afhænger også af tyvens egenskaber.

Hvis du har plads og overskud, så kan du have flere hunde i din husholdning, og have en hel hær til at beskytte dig! Hundene kan også være til hjælp hvis du f.eks. får en Simmer på besøg som kan finde på at holde din baby eller tumling, men ikke sætte den tilbage. I den situation kan man i værste fald miste sin baby fordi simmeren går med den (Ja det er sket for os!), men hvis du har en aggressiv hund kan den finde på at gø af Simmeren, som vil lægge babyen tilbage.

 

Har du prøvet at have en vagthund i din husholdning endnu?