Transfiguration

Screenshot-624

Med verdenseventyr kom der mange nye muligheder for os der kan lide at samle. En af de ting vi ikke tidligere har talt ret meget om er transfiguration. Denne feature kan give din simmer helt nye indtjeningsmuligheder, hvis den bruges på smart vis.

For at transfigurere skal du købe Carters udstillingsdisplay XL edition, som vist på billedet ovenfor. Det finder du i købe mode under overflader/displays. Det koster 1250 simoleoner. Du kan ikke bruge de mindre displays, det skal være XL udgaven, hvor der er plads til 8 genstande. Selve transfigurationsprocessen koster 500 simoleoner, men der burde være gode muligheder for at tjene dem ind.

Transfiguration virker kun med ædelstene der er skåret til og metaller som er smeltet. Det er dog også muligt at bruge tilfældige ting såsom gnomer eller relikvier.

Transfiguration af ædelstene

screenshot4an

Sjælefred

Du kan generere en sjælefreds ædelsten, ved at placere fem forskellige ædelstene i displayet (men 8 i alt) og så aktivitere transfigurationsprocessen. Det lader til at ædelstene af høj værdi giver en mere værdifuld sjælefred. Hvis du er heldig bliver der genereret en hjerteformet eller en dødningehovedformet sjælefred som er ekstra værdifulde.

Dødningehovedformet ædelsten

Hvis du gerne vil have resultatet formet til et dødningehoved, skal du bruge fem forskellige typer slibninger på 8 ædelsten i alt. Ædelstenstypen er nu ikke nødvendigvis en sjælefred, men typisk den sten der var flest af på bordet. Jo højere værdi de oprindelige ædelstene har, jo højere værdi får resultatet også. Du kan godt bruge 8 af den samme slags ædelsten, så længe de er slebet i minimum 5 forskellige former.

Store ædelsten

Hvis du ikke opfylder kriterierne for at lave sjælefred eller dødningehovedformede slibninger, så bliver resultatet som oftest en stor ædelsten. Bruger du 8 ædelstene af en hvilken som helst type, så er du garanteret en stor ædelsten. Hvis du bruger 2 af hver af fire forskellige ædelstene, så er der 25 % chance for at du får en af disse typer ædelsten i stor form. Hvis du bruger 8 store ædelsten, så vil resultatet typisk være en højere vægt og dermed en højere værdi af det endelige produkt.

 

Transfiguration af metaller

Screenshot-625

Store barer

Hvis du placerer 8 af samme type barer (f.eks. guldbarer) i displayet, så vil resultatet af en transfiguration være en stor bar.

Supernovium

Du får supernovium når din simmer placerer mere end fem forskellig metaller i displayet. Jo højere vægt og værdi, jo bedre supernovium produceres der.

Compendium

Du kan generere compendium ved at bruge 2-4 forskellige metaller i displayet. Resultatet vil typisk være omkring 25% mere værd, end de metaller der bruges til at lave den. Du får en optimal effekt ved at bruge både compendium og supernovium i dit mix. Det er værd at bemærke, at det bedste metal generelt skal placeres i øverste venstre hjørne af displayet. På denne måde kan du arbejde dig op til meget værdifulde metalbarer og derved kan din simmer tjene mange tusinde simpleoner på en enkelt transfiguration.

Mumie bamser

Hvis dit display indeholder mindst en mummitorium og transfigurationen foregår mellem klokken 01 og 05 om natten, vil du få en mumiebamse.

 

Transfiguration af andre genstande

images2

Udover ædelstene og metaller kan du også transfigurere f.eks. relikvier du har samlet på dine rejser. Prøv at undersøge hvilke af de ting din simmer render rundt med i rygsækken, som kan placeres i displayet. Resultatet af transfigurationen afhænger af den samlede værdi, på de ting du placerer i displayet. I tabellen nedenfor kan du se hvad du får ud af transfigurationen, baseret på oprindelig værdi.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
Oprindelig samlet værdiResultat af transfiguration
< $200Et tilfældigt frø (ikke specielt)
$201 - $499350 - 700 simoleoner
$500 - $99922-40 antikke mønter
$1.000 - $3.499En mystisk havenisse
$3,500 - $4,999Usleben tiberium
$5,000 - $11,999Fragmenter fra sarkofager, brønde osv. (Ikke specifikt)
$12,000 - $24,999Et specifikt sarkofag fragment
$25,000 - $49,999En flaske nektar med værdi på omkring $25.000
$50,000 - $99,999En flaske nektar med værdi på omkring $50.000
$100,000+En flaske nektar med værdi på mellem $75.000 - $100.000

 

Har du allerede stiftet bekendtskab med transfiguration eller er det noget du endnu har tilgode at prøve? Del endelig dine erfaringer med os i kommentarfeltet!

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]