Alt om tøj, smykker og makeup i Sims 4

Tøj i Sims 4

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
tøj5
tøj2_2
tøj1_1
tøj25
tøj24
tøj23
tøj22
tøj21
tøj20
tøj19
tøj18
tøj17
tøj16
tøj15
tøj14
tøj13
tøj12
tøj11
tøj10
tøj9
tøj8
tøj7
tøj6

Tøjet som simmerne får på i “Lav en simmer” er det eneste tøj de kommer til at eje, indtil de køber nyt tøj. I Sims 4 vil tøjet til at have en pris, så hvis dine simmere skal have lidt at vælge imellem må du derfor ud og tjene nogle simoleoner.

Det er endnu ikke offentliggjort om simmerne skal købe tøjet fra en butik eller om de kan købe det via kommoden. I galleriet ovenfor kan i se noget af alt det tøj, som vi ved kommer med The Sims 4 grundspillet. Der vil dog komme mere til inden udgivelsen.

Der vil være forskellige tøjkategorier ligesom vi kender fra The Sims 3. Vi ved at der kommer kategorierne: Hverdag, formelt, sportstøj, nattøj og fester. Det er uvist om der kommer en badetøjskategori. Ligesom nu vil det være delt ind i tre søgekategorier; overdele, underdele og sæt. Herudover vil der være underkategorier og nogle af dem vi ved kommer er:

Mandlige overdele: Jakker, kortærmede bluser, langærmede bluser, tanktops, skjorter og veste.

Mandlige sko: Klipklappere, moccasiner, slipons og støvler.

 

Styled looks

style

For at gøre det hele lidt nemmere for os, er det også muligt at købe et helt outfit til simmerne. Dette gøres via sektionen der på engelsk hedder “Styled looks” og med få klik kan vi altså få et helt sæt med både tøj, sko og tilbehør. Hvert sæt vil være tilgængelig i flere farver.

 

style1

style2

style3

style4

 

Tilbehør

smykker1

Hele accessories delen bliver meget bedre med Sims 4 end hvad vi har oplevet hidtil. Man kan nemlig blande smykker som man vil og alle smykker vil være helt uafhængige af tøjet. Selvom det blev meget bedre fra The Sims 2 til The Sims 3, så er der alligevel nogle halskæder der hænger sammen med tøjet og det bliver ret fedt selv at kunne styre det, hvis du spørger os. Halskæder, armbånd, øreringe, handsker, strømpebukser og strømper er alle inkluderet i “Lav en simmer” som separate accessories.

øreringe1

 

Hatte og briller

Herunder kan i se nogle af de hatte og briller som vi har set billeder af indtil nu. Hatte kommer til at have deres helt egen sektion i “Lav en Simmer”.

hatte_briller

 

Make-Up

Der kommer adskillige forskellige typer af make-up til kvindelige simmere; øjenskygge, eyeliner, læbestift og blush. Der vil også være ansigtsmaling til begge køb. Hver type af make-up har forskellige farvemuligheder, ligesom tøjet har.

makeup1

makeup2

makeup3

makeup4

makeup5

 

Tatoveringer

Der vil komme tatoveringer med grundspillet og de vil være af en lidt anden standard end vi har set i Sims 3. Vi har vist aldrig nogensinde anvendt de tatoveringer der kommer med Sims 3, de er bare ikke så fede vel? Men dem vi kan se her er altså noget sejere!tatovering1

 

Hvordan skal jeres første simmer se ud i The Sims 4?

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]