Tips og tricks til at starte en Legacy familie

Generelt spiller Mille og jeg meget med den samme familie og forskellige afgreninger af denne. Derfor er det sjældent, at vi rent faktisk starter et nyt spil op. Men når vi gør er det som regel baseret på Legacy tankegangen, hvor vi køber den største og dyreste grund i Sunset Valley eller Riverview og starter med en enkelt simmer. Vi ved at det kan være lidt uoverskueligt at starte en Legacy familie op, men det kan altså også være utrolig sjovt og en rigtig god udfordring. Derfor vil vi her samle vores bedste tips og tricks til hvordan man starter en Legacy familie og hvad man bør starte med at købe og hvad der kan vente.

Opstart

Det kan være rigtig svært i starten når man har en stor og næsten tom grund, men det er også sjovt fordi det er så stor en udfordring. Det vigtigste når du starter en Legacyfamilie er grundliggende at din simmer kan overleve. Det vi synes er vigtigst at købe til at starte med er en seng, et toilet og et køleskab. Når vi spiller er første prioritet at simmeren får et arbejde eller på anden vis tjener penge og lærer nogle basic skills. Noget af det du kan have stor gavn af i starten, er at lære at passe have samt at fiske. Når du kan gro frugt og grøntsager er du selvforsynende, desuden kan du tjene hurtige penge ved at sælge dine afgrøder til købmanden. Gem de frugter og grøntsager der har bedst kvalitet og plant dem så du får afgrøder af en endnu bedre kvalitet næste gang.

Screenshot-425

Et typisk Legacy hjem ser for os ofte ud som ovenstående billede. Det består af en billig seng, et toilet, et køleskab, et komfur, en vask og en røgalarm. Væggen er nødvendig for at kunne sætte det billige toilet og røgalarmen. Faktisk er et komfur ikke engang nødvendigt, da de hurtige  måltider kan indtages uden tilberedelse på et komfur. Vær opmærksom på at disse billeder er taget før årstider kom. I tilfælde af både varme og kulde, kan det blive problematisk at bo uden et decideret hus…

Screenshot-437

Maden indtages siddende på toilettet…

Screenshot-21

Ovenstående simmer har ikke et komfur, men har fået lov til at få et bord, en stol, en lampe og en radio. Radioen er underholdningen i dette tilfælde og kan bruges både til at danse og træne. Legacysimmere kan dog godt have tendens til et stramt humør, så det er ikke altid de gider at træne ;)

Screenshot-25

Det er klart at når man bor så sparsomt, så er det begrænset hvor meget sjovt og socialt man får ud af livet. Derfor bruger vores legacysimmere meget tid på at gå i parken og andre offentlige grunde, hvor de kan få underholdning og møde andre simmere.

Screenshot-29

Parken er også et glimrende sted at lave et lidt bedre måltid. Her er nemlig fri adgang til at grille.

Screenshot-30

De grillede måltider nydes sammen med andre simmere.

Screenshot-39

Husk at der i parken også er picnictæpper omkring frokosttid og aftensmadtid. Her kan du også få et gratis måltid og dele det med andre simmere.

Screenshot-35

Ud over at tjene penge på at fiske og dyrke sin have, så kan simmerne også begynde på de mere kreative sysler så som at male, lave skulpturer osv. Nogle gange får vores simmere et rigtigt job, men vi synes ofte det er sjovere hvis de skal klare sig selv helt.  Screenshot-44

I takt med at de tjener lidt penge, så kan man stille og roligt udvide med eksempelvis et brusebad og en bogreol.

Screenshot-647

 

Underholdning

I starten bliver underholdningen oftest sat lidt i baggrunden, da spillet handler om at skaffe penge. Men jer der har prøvet at spille med en simmer der er helt nede i sjov, ved også at de ikke er særligt samarbejdsvillige. Heldigvis er der mange gratis muligheder rundt omkring i byen og når først du har fået bygget et lille hus, kan du arbejde på at sikre mere underholdning på simmerens grund.

Screenshot-24

Som nævnt ovenfor kan fiskeri være en indtjeningskilde ved at sælge fiskene eller fiskene kan indtages som føde ved at grille dem i parken.

Screenshot-28

Screenshot-432

På biblioteket kan de lære havebrugsfærdigheden, madlavning, mekanik osv. Derudover er der fri adgang til computere og underholdningsbøger, hvilket nok skal sikre at humøret kommer i top.

Screenshot-33

Vores legacysimmere er flittige brugere at fitnesscenteret i starten… Hvorfor? Fordi det er her de kan tage et gratis brusebad! I nogle byer er der også køkkenfaciliteter, således at de kan kokkerere lidt. Ud over at bade kan de jo arbejde lidt på deres fysiske fremtoning eller lege lidt i poolen, hvis der er sådan en. Hvis ikke kan vi anbefale de tomme nabohuse, som du kan ane på det øverste billede. Der er en dejlig stor pool og solstole, som er til fri afbenyttelse ;)

Screenshot-34

I parken er der skakborde, som kan bruges både til at få det lidt sjovt, socialt og ikke mindst blive klogere. Win win situation?

Screenshot-47

Vores all time yndlings underholdningsgenstand må dog være den multifunktionelle havesprinkler. Den kan både vande havens planter og samtidig stå for mange timers underholdning. Af en eller anden årsag bliver vores simmere ALDRIG trætte af at lege med vand. Har jeres det også sådan? Den er billig og den er sjov, whats not to like?

Opgrader

Screenshot-50

Det er en helt speciel følelse når man får råd til at bygge sine første vægge omkring sit toilet. Det er i hvert fald de vægge vi plejer at sætte først – hvem vil ikke foretrække at gå på toilettet i fred og ro?

Screenshot-54

Siden hen bliver det til vægge omkring hele huset og på et tidspunkt får de råd til både mursten og gulv ;)

Screenshot-55

Måske flytter der en kæreste ind på et tidspunkt og så kan sengen opgraderes til en dobbeltseng og der kan købes en ekstra stol.

Screenshot-56

Sengen rykker på et tidspunkt ind i sit eget værelse og der bliver råd til både tv og sofa og lidt flere underholdningsgenstande.

Screenshot-69

Ingen legacy uden familieforøgelse. Det kan godt være at der ikke er råd til et børneværelse lige med det samme, men til at starte med skal babyen jo kun have en seng og den kan snildt stå i et af de rum du har i forvejen.

Screenshot-90

Og så kan børneværelset blive tilføjet når der er penge til det.

Screenshot-91

Inden du får set dig om har du bygget et fint lille hus, til den familie du i bogstaveligste forstand har opbygget fra ingenting. Det er en dejlig følelse.

Screenshot-228

Nu handler det bare om at spille, more sig og lade familien vokse…

Screenshot-241

Forhåbentlig vil dine legacysimmere kunne fejre mange højtider og særlige begivenheder i et hjem der har en helt særlig betydning for dig… Der er ingen tvivl om at de familier som vi har startet på denne måde, er dem der ligger vores hjerte nærest. Se bare på Riffin og Severinsen, som er perfekte eksempler på denne spillestil…

 

Øvrige tips og tricks

Egenskaber til den første simmer skal du måske lige overveje en ekstra gang. Det er en god ide at sørge for at de i det mindste ikke hader at være udendørs da de ikke får råd til et hus med 4 vægge og et tag for 1.300 simoleoner. Så de skal formentlig opholde sig meget udenfor. Derudover kan det jo overvejes om kleptomani er så skidt endda når man ingen møbler har. Måske man kunne finde nogle fine ting hos naboerne man kunne “låne”? Og nu vi taler om naboer… Nogle huse står tomme, og hvorfor ikke udnytte dette? Man kan vel godt låne nabohusets swimmingpool hvis der alligevel ikke bor nogen? Og grillen skal da også holdes i gang. Måske de har nogle lækre havemøbler man kunne tage en lur i? Måske de endda har haven fyldt med tomatplanter der skal høstes…? Du kan jo også få en masse venner og spørge om du må sove hos dem natten over? Måske de endda serverer mad, eller du kan låne deres bad. Nogle er dog lidt sippede og bliver lidt fornærmet over at man tager sig disse friheder, men der findes egenskaber og langtidsbelønninger som kan afhjælpe denne problematik. Husk på du også kan finde ting af værdi rundt omkring i byen, fx diverse sten af varierende værdi, samt sjældne sommerfugle og biller.

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][styled_box title=”Din erfaring med Legacy” class=”sb_green”]Har du erfaring med at spille med udgangspunkt i Legacy? Fortæl os gerne om din måde at starte legacyfamilien på i kommentarfeltet. Vi glæder os til at høre om jeres spillestil og blive inspireret til nye måder at starte op på.[/styled_box]

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]