Thi for Fuld Gas | Kapitel 9

Efter Toppers fødsel var Roxy blevet smidt ud af hendes barndoms hjem. Hendes forældre, der var meget religiøse, ville ikke længere have noget med hende eller Topper at gøre. Derfor var der ingen anden udvej, at hun flyttede hjem til Mickey. Hendes ven Harry havde dog også tilbudt hende husly, men Mickey var faren, derfor var det nok bedst at bo ved ham.

Thi og Yzma tog glædeligt imod Roxy. De var helt vilde med den unge blonde kvinde og deres kære barnebarn. Derfor sagde de straks ja, da Mickey spurgte om Roxy måtte flytte ind. Dog kom de hurtigt til at fortryde!

thi_9_1

Det var nu ikke noget i vejen med Roxy, det var Topper der var problemet! Topper kunne aldrig sove og han vækkede hele huset flere gange om natten. Han var konstant sulten og hans ble skulle skiftes hvert fjerde minut! Til sidst var der næsten ingen der kunne holde ud at bo med Topper, ikke engang hans forældre! Thi syntes at det var værre end at passe My og Milo alene. Derfor blev det besluttet at Roxy og Mickey skulle flytte hjemmefra når Mickey blev færdig med gymnasiet. Roxy var allerede gået ud af gymnasiet og var igang ed at søge job. Dog ville de vente med at flytte til Mickey også var færdig. Thi ville gladeligt betale for et hus, hvis det betød at Topper rykkede ud. Det var jo ikke fordi de ikke kunne lide Topper, det var fordi de ikke kunne holde ham ud!

 

thi_9_2

 

thi_9_3

Efter et par uger fik Mickey endelig sit eksamensbevis. Mickeys karakter lå under middel, hvilket var helt modsat Roxy, der havde fået rigtig gode karakter. Dog var under middel lige nok til at bestå. Mickey var egentlig ligeglad, han var bare glad for at være bestået og at han ikke behøvede at gå om. Mickey blev fejret over på racerbanen og alle hans venner var inviteret. Dog var det ikke særligt festligt for Mickey, da han var dehydreret og havde kraftig mangel på saltvand. Hvis ikke han ville tørre ind og dø, måtte han hellere komme i kontakt med noget vand.

 

thi_9_4

Mickey for mistænkeligt væk fra festen og Roxy bemærkede det. Hun syntes at det var mærkeligt at han bare sådan gik og hendes nysgerrighed drev hende efter ham. Hun fulgte efter ham hele vejen ned til havet. Hun så ham smide alt sit tøj og vandre ud i vandet. Nu skete der noget utroligt. Mickeys ben blev forvandlet til en gylden hale. Roxy nægtede at tro det, Mickey var en havmand…! Roxy blev helt vild i varmen, hun syntes at det var utrolig tiltrækkende. Og Roxy fik pludselig en idé, der ville give dem mere tid sammen.

 

thi_9_5

 

thi_9_6

Roxy sprang frem fra sit skjul og gav Mickey et chok som bare pokker. Mickey skyndte sig op på land, hvor hans lækre ben kom til syne igen. Nu vidste Roxy besked om Mickey og hun forlangte at blive til det samme. Mickey havde heldigvis noget Micktang på lager – den slags flød åbenbart overalt – og han gav det til Roxy. Roxy tøvede ikke et sekund med at spise det og så begyndte den langvarrige process. Roxy fandt transformationen oplivende og hun kunne mærke at hun havde fået gæller. Efter transformationen følte hun sig sådan helt ør.

thi_9_7

Efter en oplivende svømmetur hvor Roxy for første gang nogensinde afprøvede sin smukke hale og et meget langt kys – var det hjem. Deres forhold havde fået nyt liv og de var som ny forelskede igen. Mickey var meget lettet over, at Roxy endelig vidste at han var en havmand og at hun selv havde valgt at blive en. Han fandt ekstremt tiltrækkende, at hun var havfrue og det gik hedt for sig da de kom hjem. Det får i ikke lov til at se med, men lad bare mig (Karen-My) sige at: Roxy er en puma! Raaw!<3

thi_9_8

Den unge smukke Mys karriere som model og skønhedsdronning gik fremad. Hun havde vundet flere titler og pokaler i skønhedkonkurrencer og hendes billede havde været på forsiden af samtlige kataloger. Det kønne ansigt var snart kendt landet over. Og Pierré Finociss, der var modefotograf og redaktør på modebladet RacerSnitte havde spottet den unge skønhed. Han ville gerne have den unge skønhed med i sin blad, men det handlede jo om modeller og racerbiler, så mon man kunne lokke My til at posere med en bil? Ja, det kunne man og få dage senere var hun til fotosession.

thi_9_10

Hun er lige til at spise! Her ser du nogle af de billeder der kom med i RacerSnitte! Efter det ville My blive landkendt. My sagde tak til fotografen Joakimi og tog ellers hjem for at modtage en masse ros og komplimenter fra hendes stolte mor.

thi_9_11

Nu hvor Mickey var blevet student, var det på tide at flytte hjemmefra. Han, Roxy og Topper havde fået tildelt det skønneste lille hus oppe i bjergene af Thi. Huset havde udsigt over skoven og stranden. Der var tre soveværelser, et badeværelse, et vaskerum, et køkkenalrum med tvstue og en gang med læsehjørne. Ude foran var der en ordenlig parkeringsplads og der var plads til at lave lidt ud af haven. Det lå ret så tæt på Thi og Yzmas hus. Og hvis Thi brugte en kikkert kunne hun se hvad de lavede. Thi havde også lovet at betale for møbler, så parret havde brugt flere uger på at se på og købe møbler. Da alt var på plads ringede det på døren.

thi_9_12

thi_9_13

Det var Roxys gode ven Harry – ham der hjalp til ved fødslen og ham der havde underholdt hende under graviditen, det var desuden ham der havde slukket branden til My og Milos fødselsdagsfest. Harry var nemlig brandmand. Roxy havde altid været tiltrukket af mænd i uniform og Harry var ingen undtalelse.

Han var kommet med en indflytningsgave, det var en fin lampe og Roxy blev bare så glad at hun bare måtte kramme ham. Det var så sødt. Mickey bemærkede deres berøring og han blev ikke glad for det. Da Harry ENDELIG gik startede Mickey et skænderi, Var hun tiltrukket af ham? Hvorfor krammede de? Hvorfor kom han med gaver? Hvad var det hun prøvede at antyde med det kram? Hvor stod hun henne i det her forhold? Hun blev meget sur på Mickey, selvfølgelig havde hun da ret til at kramme en ven, men Mickey fortsatte og til sidst gik Roxy. Hun vidste lige hvor hun ville tage hen, især for at såre Mickey. Hun ville tage hjem til Harry.

 

thi_9_14

Da hun kom hjem til Harry druknede hun alle sine sorger i alkohol. Harry havde købt den lækreste nektar fra Frankrig. Tilfældigvis. Det var meget stærk alkohol og hun indtog det i meget store doser. Hun blev meget beruset, nej, ligefrem fuld og da Harry lagde op til mere end bare venskab var hun helt med på idéen. Det blev en nat hun forevigt ville have på samvittigheden. Upsi! Næsten morgen tog hun hjem og hun og Mickey fik næsten redt trådene ud, hun fortalte selvfølgelig ikke om sit lille sidespring! Upsi!

thi_9_15

Efter et par uger fik Roxy et chok: Hun var gravid igen! Aaaargh! Hvad var der med hende og ikkeplanlagte graviditeter! Gisp! Tænk hvis ikke det var Mickey der var faren?! Tænk hvis det var…. Åh nej, hun ville ikke tænke på det!

Hvad sker der mon næste gang? Var Mys fotos et flop eller et hit? Hvem er mon faren til barnet? Mickey eller Harry? Hvad har Thi og Yzma lavet i det her afsnit? Og hvad med Milo, hvornår har vi sidst hørt noget til Milo?? Og hvad med Topper, er han stadig et monster at være i nærheden af?

 

Thi_1_6

HEJ LAMSEBEN, ER DU SØD AT FØLGE MED NÆSTE GANG?? SES.