Thi for Fuld Gas | Kapitel 8

Sidste gang forlod vi en meget forvirret Thi, der stod over for et svært valg med Yzma.

Yzma var kommet for at bede om tilgivelse. Hun kunne nu se at hun burde ha’ støttet Thi.

Thi tilgav Yzma af to grunde.

1: Thi var generelt en meget godsindendet person.

2: Hun havde jo også savnet Yzma.

Til sidst kunne Thi ikke dy sig og hun løb op og kyssede Yzma i århundredes genforenings kys! Yzma blev først lidt forskrækket, men slappede så helt af i selskab med This bløde fersken læber.

thi_8_1

thi_8_2

Efter den lille genforening kunne de sammen holde pigernes fødselsdag. Mickey var ikke med til festen da han stadig sad låst inde på sit værelse. Yzma var faktisk ved at blive lidt bekymret over den underlige adfærd. Hun mistænkte Roxy for at ha’ slået op med Mickey og knust hans hjerte. Nu hun tænkte over det var det faktisk et godt stykke tid siden hun havde set Roxy. Stakkels Mickey!

 

thi_8_3

Desværre gik fødselsdags festen ikke helt som planlagt. Milos kage brød ud brand. Thi måtte skynde sig at ringe til brandvæsnet. Flammerne slikkede sig op af pavillonen, der var lavet af noget gammelt tørt træ. Hvis der ikke snart kom en brandbil ville det hele futte af. Heldigvis kom den lækre brandmand Harry-Ketil til undsætning. Han fik reddet det meste og resten reddede forsikrings pengene, selvom det ikke ligefrem var fordi Thi var i pengenød, var det rart af modtage den lille sum, der kunne genopbygge deres lille pavillon! Gud bevare forsikring!

thi_8_4

Milo                                                                                      My

Da ilden var blevet slukket, kunne de forsat fejre pigernes fødselsdag. Begge piger voksede sig smukke, men det var dog My der skinnede igennem. Thi var rigtig stolt af det lille pigbarn, der lignede sin mor på en prik. Thi var sikker på at My ville blive en topmodel en dag. Og et sted i hendes hjerne noterede hun det som et nyt mål. My havde fået en meget smuk safirsagtig blå øjenfarve, mens Milos øjne var gråbrune. Pigerne var ret så forskellige med hensyn til  udseendet og det skulle vise sig at de også udviklede hver deres personlighed med tiden.

thi_8_5

Efter at Thi og Yzma var kommet sig over deres lille overenskomst besluttede at de nu skulle være sammen forevigt uden pauser. De gik derfor all in og fik en kæreste tatovering. Det gjorde herre nas, men resultatet var det værd! Det var et hjerte med partnerens navn på. Og hvor var den bare flot! ;) Det var nok ikke den sidste! De blev enige om at for at fornye deres forhold fuldstændig, skulle de ha’ en make over!

thi_8_6

Ser de lige godt ud eller hvad? Thi valgte at farve sit hår i en ny stærk farve for at signalere at det var en helt ny stærk Thi i et helt nyt stærkt forhold. Yzma derimod forandrede sig ikke særlig meget. Var det et tegn…? Yzma havde andre ting i hovedet end et nyt look, hun havde en masse bekymringer om Mickey. Det var rigtig synd at han sådan skulle lide.

thi_8_7

Mens Yzma bekymrede sig om Mickey, tog Thi My med til en skønheds konkurrence. Man kunne vinde titlen som Little Miss Sunset Valley. My er hende i den smukke fabelagtige lilla kjole. Der var 30 deltagere og igennem et par runder blev de pløjet ned til kun fire! Heldigvis var My iblandt dem. Den smukke unge dame kunne måske vinde det hele og komme på forsiden af dagbladet! Hendes konkurrenter var: Caroline Wan-Goddard (blå), Liva Alto (rød) og Kit Langerak (grøn). Kit ville blive svær at slå, men My havde gode chancer. Mys mistanke blev bekræftet; Hende og Kit var tilbage i finalen! Afgørelsen ville falde efter den bedste sangstemme. Heldigvis var My født som en fantastisk sanger og det endte med at hun løb af med sejren lige for næsen af Kit, der havde sunget et par toner falsk. My David: Little Miss Sunset Valley. Det var helt sikkert ikke sidste gang My vandt en skønheds konkurrence!

thi_8_8

For første gang i måneder var Mickey kommet ud af huset for andet end bare skole. Han og Roxy var nødt til at tale sammen. Mickey var stukket af fra sit ansvar og Roxy havde været ensom i graviditeten, hvis ikke det havde været for hendes gode ven Harry. Hun fortalte det til Mickey og han blev pludselig overmandet af en voldsom jalousi. Hvem var denne ‘Harry’ og hvad troede han lige han lavede med Mickeys pige?! Mickey ville sige noget til det, men glemte det helt, da de skete noget vildt!

thi_8_9

Vandet var gået! Nu var barnet på vej. Mickey havde stadig ikke fortalt til nogen at han skulle være far, eller at han var havmand for den sags skyld. Det gik op for Mickey hvor virkeligt det her barn var. Mickey var ude af stand til at handle, det eneste han kunne finde ud af var at flippe fuldkommen ud. Heldigvis kunne kvinden Joakimi finde ud af at handle. Hun fik ringet efter en taxa og Roxy blev kørt på hospitalet. Tilbage stod forvirrede Mickey.

thi_8_10

Sent om natten kunne Roxy køre hjem fra hospitalet med hendes nyfødte søn: Topper. Det havde været en hård fødsel og hun havde savnet Mickey ved sin side. Heldigvis var hendes gode ven Harry dukket op og havde hjulpet hende gennem det.

thi_8_11

thi_8_12

Et par dage senere kom Roxy forbi med Topper. Hun stødte ind i Yzma og så fik Mickey en hel del at forklare. Han fik fortalt til Yzma, at Topper var hans, men han nævnte ikke at han var en havmand. Han ville fortælle det til Roxy. Hun fandt jo alligevel ud af det snart: For hvad skete der når Topper kom i kontakt med saltvand…?

Thi_1_6

HVIS DU HAR FULGT MED I SÅ LANG TID, SÅ BLIVER DU DA NØDT TIL AT FØLGE MED NÆSTE GANG!