Thi for Fuld Gas | Kapitel 7

Dette afsnit står i fødselsdagens tegn. My og Milo er allerede blevet ældre og det viser sig at de ligner deres mor, Thi, derfor er blevet to meget smukke damer. Fremtiden ser lys ud Milo og My.

‘Nu er det Mickeys fødselsdag og familien fejrer det ude i deres store Pavilion. Mickey har ændret sin status fra single til i et forhold og derfor er Roxy selvfølgelig også inviteret. Heldigvis tager Yzma og Thi begge godt i mod hende!

thi_7_1

Mickey elsker at dykke, og en dag da han var ude og dykke, stødte han på noget meget mærkeligt tang, han tænkte at det nok var en ny tangart! Og han besluttede at tage det med op på land. Hvis det virkelig var en ny tangart, så ville Mickey jo blive millionær på at opdage det. Han ville få lov til at navngive det! Så skulle det jo klart hedde Mick-tang. Da Mickey kommer op på land får han en uimodståelig trang til at spise Micktanget. Han tænker at han bare kan nippe til det, men ender med at spise det hele. Så bliver Micktang vel alligevel ikke til noget. Æv bæv.

thi_7_2

Da Mickey havde spist Micktanget begyndte der at ske noget mærkeligt med ham. Han blev klar over at tanget ikke var Micktang, men havfruetang. Mickey var ved at blive til en havfrue. Det var slet ikke så slemt, det var jo den ultimative drøm for en havforsker. Mickey var nærmest helt opstemt ved tanken. Mickey fik kontakt med sin indre fisk, han blev glat som en ål. Det var okay at Mickey blev til en fisk, han datede jo en sild (HaHa.) og hvis det ikke gik var der jo flere fisk i havet! Bogstavlig talt.

thi_7_3

Mickey måtte affinde sig med at han var en vandmand og sært nok kunne han godt lide det. Han groede en hale og den havde den smukkeste mest gyldne farve der machtede hans hår (Best hårfarve ever!<3) Mickey kunne aldrig fortælle det til nogen. Og han kunne aldrig tage på stranden med Roxy igen, hvilken han var helt vild med – vi ved jo allerede at han holder af at se på hende når hun tager sol! Dog blev han efter et par måneder klar over at han måtte fortælle det til Roxy. Hun fortjente at få det at vide!

thi_7_4

Mickey ringede til Roxy og sagde at de måtte tale sammen. Hun fortalte at hun også havde noget og fortælle, men det tænkte Mickey ikke videre over. Da de mødtes snakkede de i nærmest i munden på hinanden, Mickey, der var en gentleman, lod Roxy tale ud først. Hun var lidt nervøs, men sprang lige ud i det; Hun var gravid! Og Mickey var den eneste der kunne være faren. Da Mickey hørte det, glemte han ALT om at han var en havmand. Dette var jo en katastrofe: De var jo kun teenagere! Mickey ville gerne være far, men ikke lige nu! Han ville ha’ at Roxy skulle abortere. Men det var for sent, Hun var for langt henne i graviditeten. De fik det her barn om de ville eller ej!

thi_7_5

Imellem tiden sad Thi på en date med Yzma. Det var dagen før et stort racerløb og Thi havde brug for opbakning. Hun vil egentlig gerne snakke om løbet, men Yzma syntes, at det var noget pjat og at Thi skulle droppe det ræs og knytte bånd med My og Milo. Thi mente at hun kunne knytte bånd efter løbet og hun blev irriteret over at Yzma gjorde noget så småt, til noget så stort. Det var optakten til et stort skænderi. Thi havde jo arrangeret daten alene fordi hun havde brug for komplimenter og opbakning. Yzma derimod beskyldte Thi for at være en dårlig mor! Den stille og hyggelige date var ved at udvikle sig til noget dramatisk, den var ligefrem på vej mod katastrofe.

thi_7_6

De blev så meget uvenner, at Thi endte med at kaste resten af sin hotdog efter Yzma. De ville Yzma overhovedet ikke finde sig i og hun gengældte ved at kyle en frisbee efter Thi. Den ramte Thi lige på kæben og der ville komme et stort blåt mærke. Og Yzma var udmærket klar over at Thi hadede at få synlige blå mærker. Til sidst rejste Thi sig og gik.

thi_7_7

Thi kom hjem, men det gjorde Yzma ikke. Hun holdt sig væk i nogle dage og det gjorde at Thi blev virkelig rasende. Heldigvis fandt hun trøst i My. Smukke lille My. My var livlig og glad og det opmuntrede Thi. Milo var småsur og af en eller anden grund havde Mickey låst sig inde på sit værelse. Han kom kun ud når de skulle spise: Mickey elskede jo mad!

thi_7_8

Da Yzma endelig kom hjem var Thi rødglødende af raseri. Det blev et voldsomt skænderi og stakkels konflikt sky Milo blev fanget lige midt i det. Det ville være et ar på hendes sjæl resten af livet. Det endte med at de valgte at holde en “pause”.

thi_7_9

Yzma forlod hjemmet med sindsoprivende følelser. Var det mon det sidste vi hørte til Yzma?

 thi_7_10

Efter et måneder indså Thi at hun var nødt til at komme sig over Yzma og begynde at date igen. Der var nemlig gået rygter om at Yzma datede den hotte Beth Wiscelaeda. Det var derfor at Thi havde arrangeret en date med Joakimi. Men Thi blev slemt skuffet: for det første: hvad var det lige for noget tøj Joakimi havde på?! Det kunne man da ikke gå på date i! For det andet: Joakimi havde hang til at snakke om noget der ikke var Thi! Yzma havde altid vidst at Thi havde brug for at snakke om sig selv! Og det værste ved hele daten var at Joakimi havde verdens grimmeste næse! Yzma havde jo en sød Hank-næse! Joakimi havde også to store drenge, der overhovedet ikke lød ligeså søde og begavede som Mickey! Joakimis sønner hed Duce og Larry.

thi_7_11

Da Thi gik hjem efter den hæslige date, blev hun mødt af endnu en overraskelse: ude foran huset stod Yzma. Thi ville ikke indrømme det, men hun blev glad for at se hende. Men var Thi virkelig parat til at tilgive Yzma?

thi_7_12

Mickey har stukket af fra Roxy hele graviditeten, men nu er tiden snart inde og Mickey må tage ansvar for det barn han sætter i verden. Og han er også nødt til at fortælle Roxy at han er en havmand. Og han er også nødt til at fortælle til Yzma og Thi, både at han er havmand og at han forresten skal være far! Mickey har en hel masse bolde i luften og hvis han ikke passer på får det en grim slutning.

Thi_1_6

HVIS DU IKKE FØLGER MED, BLIVER DET VÆRST FOR DIG SELV!