Thi for Fuld Gas | Kapitel 6

Husker i Yzma? Thi har ikke kunne glemme hende og de fik hurtigt kontakt med hinanden efter begravelsen. Men ingen må vide det, det er derfor de mødes i skjul ved midnat. Yzma synes bare de skal springe ud i det, men Thi er bange for pressens lede ord. Thi er jo kommet ret hurtigt over Kent i forhold til at Kent kun har været død et par dage. Men hjertet vil ha’, hvad hjertet vil ha’. Thi er nødt til at gøre hvad der falder hende naturligt og aldrig har noget føltes så naturligt som at kysse Yzma.

thi_6_1

thi_6_2

De to er helt klart forelskede og der er intet de kan gøre ved det.

Nu hvor i har mødt Yzma, skal i også møde hendes søn Mickey. Mickey er en modig og livlig dreng. Han elsker eventyr og er god til at finde dem! Mickeys største er at få vinger og flyve over stillehavet, Mickey er nemlig fascineret er alt liv under havoverfladen. Mickey elsker at fiske og at dykke. Han har kombineret hans hobbyer og resultatet er at han nu er blevet super god til at fange fisk med hænderne når han dykker!

thi_6_3

Mickey er en lille charmetrold og han elsker piger. Det eneste Mickey ikke er god til er skolen, hans karakter ligger under middel i hvert eneste fag, men han skjuler det for sin mor, der regner med at han klarer sig gennemsnitligt. Mickey pjækker meget og han hænger mest ud med ældre børn. De ældre børn han hænger ud med er dårligt selskab. De bliver hentet af politiet fordi de bliver ude efter sengetid og de sprayer med grafitti overalt i byen.

thi_6_4

Yzma er ved at være træt af de natlige møder og hun giver Thi et ultimatum: Enten går de ud i offentlighed med deres forhold eller også er det forbi. Thi bliver nødt til at gi’ sig og hun er nu klar til at gå ud i det offentlige med Yzma. De beslutter at første step er at flytte sammen. Med den resterende del af Kent’s formue køber de et lækkert strandhus, der ligger klods op ad havet. Der er et lækkert køkkenalrum og soveværelser nok til alle.

thi_6_5

thi_6_6

Alle er begejstrede for det nye hus, særligt Mickey, der hurtigt opdager hvem deres nye nabo er: Den lækreste pige på hele skolen: totalt hotte Roxy Stevens, der går i klassen over Mickey. Mickey har fundet et hul i familien Stevens’ hegn og der kan han stå ubemærket og glo på Roxy, der solbader. Lidt creepy. Mickey har altid været smaskforelsket i Roxy – præcis ligsom enhver anden dreng på hele skolen. Hvis nu bare Roxy ville lægge mærke til ham, så ville livet blive meget nemmere! Men der gik rygter om at Roxy kom sammen med Stan – en ældre fyr, der var blevet smidt ud af skolen – men det var ikke det væsenlige! – Det væsenlige var at han havde et mustache! Åh, hvor ville Mickey gerne have et mustache, især hvis det var det der tændte Roxy.

thi_6_7

Den aften, da Mickey var ude med sine homies så han noget foruroligende: Stan kyssede Lajla! Lajla var en pige fra Roxys klasse og hun kyssede på Roxys kæreste. Det var SÅ forkert! Men Mickey kunne ikke lade vær med at smile ved tanken! Det var derfor han hev sin telefon op og tog et billede! Hvad ville der mon ske når Roxy så det? Mickey håbede at hun ville slå op med Stan. Det ville give Mickey en chance for at komme tæt på Roxy; Hun ville da få brug for noget trøst!

thi_6_8

Næste dag sendte Mickey billedet til Roxy. Og hun tog det ikke så godt. Efter en uge var rygtet nået frem til Mickey: Roxy havde slået op med Stan. Det var perfekt! –  for Mickey altså…

thi_6_9

Thi kom til at tænke på dengang før hun mødte Kent: Hun havde kørt en hel masse ræs. Var der nogen god grund til at hun ikke kørte ræs mere? Nej. Det var derfor hun meldte sig til Majdalens 21. racerløb.

Hun tog Mickey med, der kunne stå og heppe på sidelinjen. Thi kom ind på en flot 4. plads. Der var femten deltager meldt til. På grund af at Thi kom ind på netop 4. pladsen fik hun altså ikke nogen medalje med hjem den dag, øv øv. Men det var der jo ikke noget at gøre ved. Man måtte bare bide i det sur æble og tag det i sig. Thi var ude af træning, det var den eneste grund til at hun ikke vandt noget. Det var år siden hun havde kørt ræs, de andre havde kørt sindsygt meget på det seneste. Næste gang ville hun vinde… STORT.

thi_6_10

Efter racerløbet var der buffet. Mickey var der selvfølgelig med det samme. Mickey eeeeeeelsker mad. Eeelsker det! Roxy var faktisk også ved buffeten. Det var nogle uger siden hun og Stan havde slået op og hun var taknemlig for det billede Mickey havde sendt. Hun sagde tak og Mickey så sit snit til at flirte med hende. Det blev da også til et lille kys og en nummer udveksling. Mickey lovede at ringe. Hvilket han også gjorde et par minutter senere. De aftalte at mødes på en date. Roxy var en af de smukke chearleader typer som Mickey bare faldt pladask for!

Hvad sker der mon næste gang? Finder Roxy og Mickey sammen? Og hvad med tvillingerne? Dem har vi slet ikke hørt noget til! Hvad har Thi mon gjort ved dem?

Thi_1_6

FØLG MED NÆSTE GANG! JEG VED DU VIL….