Thi for Fuld Gas | Kapitel 4

Siden vi forlod Thi, er månederne gået stærkt: Hun er nu højgravid og kan føde når som helst!! Graviditeten har ikke været nem for Thi og den er bestemt ikke blevet nemmere! Hun har fået store søvnproblemer og kan slet ikke falde i søvn om aften, hun tilbringer de fleste nætter med at stirre hvileløst ud på den pragende racerby.thi_4_1Thi tænker tilbage på det liv hun ville have haft, hvis hun ikke havde mødt Kent: Hun ville aldrig være blevet gravid. Thi var ikke så god til at håndtere børn og hun brød sig ikke særlig meget om dem. Kent derimod virkede mere begejsret. Hvis hun aldrig havde mødt Kent, ville hun nok stadig sidde i sit skur af et hjem – eller også ville hun være en rig og berømt racerkørerstjerne, åh manner, hvor ville hun gerne være en racerkørerstjerne!

thi_4_2

 

Det var ikke særlig interessant at være gravid. Hvad kunne man egentlig lave? Se tv, se lidt mere tv, snakke med Kent – Men det var ikke fordi Kent var en særlig spændende samtalepartner, alt han snakkede om var god fodhygiejne – af en eller anden grund gik Kent rigtig meget op i det… Han havde endda købt special lavede sko, der sørgede for at hans fødder ikke ville begynde at lugte.

Men under graviditeten fik Thi dog øjnene op for en ny hobby: At grille!

thi_4_3

Thi var begyndt at lave nogle, hmmm – ‘eksotiske ting’ på grillen. Dog var de fleste mindre vellykkede; Thi havde ikke de store evner i et køkken. Kent lod dog som om det smagte godt og spiste en rigelig potion. Eller ‘spiste’ er måske så meget sagt; Thi havde set ham smide maden ned i en potteplante mens han troede at Thi kiggede væk.

thi_4_4
thi_4_5

En dag da hun selv vovede at smage på en af madkatastroferne, gik hendes fødsel i gang. Hun skreg så højt, at hun endda vækkede Kent der lå på en anden etage og fik en middagslur. Kent kom løbende ned og var helt fortumlet. Trods hans fire andre ægteskaber, havde han aldrig været far før og det skræmte ham utrolig meget at se en fødende kvinde.

thi_4_6

 

De skyndte sig ud i Kents limo og kørte mod byens hospital – hospital milde milt – hvor Thi havde planlagt at føde.  Det var en lang tur, faktisk så lang at Thi nåede at blive køresyg og brække sig ud over Kent. Kent var næsten ligeglad med at han var blevet ramt at bræk, han ville bare sikre sig at intet af det var nået ned til hans fine sko!

thi_4_7

Lægerne syntes at Thi var lige lovlig stor til bare et barn, så de scannede hende og fandt ud af at der lå to babyer derinde! De besluttede at give Thi kejsersnit, hvilket hun ikke selv var begejsret for. Det endte nu alligevel med at Thi fik det kejsersnit og ud kom to små piger!

Thi var ikke et øjeblik i tvivl om hvad de skulle hedde. Kent havde ikke noget at sige i den sag. Pigerne skulle hedde My og Milo. De var så kære, at Thi glemte ALT om sin hårde graviditet.

thi_4_8

Da Thi endelig blev udskrevet, skulle de tilbage til limoen. Kent fik det lige pludselig meget dårligt og der var en læge der anbefalede ham at gå tilbage til hospitalet. Han blev undersøgt af nogle læger, der insisterede på at han blev natten over så de kunne undersøge nærmere.

Thi måtte derfor tage alene hjem med babyerne.

thi_4_9

Thi elskede My og Milo, men hendes kærlighed til dem blev sat på en alvorlig prøve da de kom hjem. At være mor var et helvede!

My var hele tiden sulten, Milo kunne ikke sove og de skreg begge to så højt at Thi troede hendes ører ville falde af. Hvorfor skulle Kent absolut lige blive dårlig lige nu! Hvor var han henne når hun havde brug for ham?

Han ville få en ordenlig skideballe når han kom hjem, men Kent kom aldrig hjem igen: Thi fik rigtig dårlig nyt næsten morgen.

thi_4_10

Lægerne havde opdaget en kæmpe svulst i Kent’s hjerne, men det var desværre for sent: Kent var død natten over på hospitalet.

Thi skulle nu være både enke og tvillingemor på samme tid. Hvordan var hun dog endt i denne situation?

Thi_1_6
DU FØLGER MED NÆSTE GANG; FOR ELLEEEERSS….