Thi for Fuld Gas | Kapitel 3

Efter en lang bryllupsrejse i Caribien står det klart for alle at Thi er gravid.

Thi har taget meget på, hvilket hun ik’ bryder sig om, derfor beslutter hun, at hun vil tabe nogle kilo. Hun ringer til sin personlige træner og de aftaler en tid hvor de kan træne.

thi_3_1

De træner i et par timer og det tager godt nok lidt hårdt på Thi, men hun klarer det i sidste ende. Hun er bare stolt over sig selv, og mener at hun sikkert godt kan klare sin graviditet, hun krydser i hvert fald fingre.

thi_3_2

Man siger at gravide kvinder stråler og Thi er ingen undtagelse. Det var hun i hvert fald ik’ i starten. Efter lidt tid blev det hårdt for hende at være gravid. Tog hun mon fejl? Hun følte sig i hvert fald træt og ør hele tiden.

thi_3_3

Og til This store forskrækkelse begynder hun at få appelsinhud, strækmærker og bumser overalt på kroppen.

Det var forfærdelig for Thi at se sin smukke krop blive ødelagt af det voksende barn. Hun begyndte at fortryde sine handlinger. Thi siger til sig selv at det hele nok skal gå, men hun begynder at frygte det værste.

thi_3_4

En dag fandt Kent hende sågar på gulvet: Hun var besvimet! Stakkels smukke Thi. Det var ikke sjovt for hende at være gravid.

Noget andet skidt der skete under graviditeten var at hendes temperament blussede op. Det beviste hun en dag da avispigen Cora kom forbi.

Thi_3_5

Cora ville gerne mærke barnet inde i Thi, så hun lagde blidt en hånd på This mave, da Thi skreg op. Hvor var det dog uartigt at røre ved en fremmed dame! Og desuden var hun da ikke så tyk at man kunne se at hun var gravid.

Var hun?

thi_3_6

Cora slog hende endda! Eller det gjorde hun ikke, men Thi følte at det var lige så slemt! Skam dig Cora!

thi_3_7

Efter den episode var hun utrolig nedtrykt og Kent fik mega ondt af hende. Han måtte finde en måde at muntre hende op på, det var jo trods alt hans skyld at hun var gravid.

Han havde faktisk en idé der måske ville hjælpe. Lidt. Kontanterne var der jo nok…

thi_3_8

Han købte byens spa til hende, der kunne hun gå hen og få massage, lige præcis når hun ville.

Thi blev glad, men det varede kun i sådan cirka to min. Før hun mistede interessen. Thi kunne vidst godt trænge til lidt opdragelse! Kent der efterhånden var lidt glemsom, kunne åbenbart ikke huske at han havde sin egen spa i kælderen, men bare det gjorde thi glad!

thi_3_9

Thi har alt for travlt med sine egne behov til at lægge mærke til at Kent er begyndt at få smerter i hovedet. Kent holder det på en måde også hemmeligt, han er en af de typer, som tror at smerte bare skal løbes væk. Gid det kunne.

Hvad er der mon galt, er det alvorligt?

thi_3_10

Både Kent og Thi, ser ud til at gå en hård uge i møde, men mon ikke de klare, det ved at holde sammen?

Vil Kent smerter gå væk? Vil This graviditet blive nemmere hen af vejen og vil hun klare livet som mor?

Thi_1_6

HVIS DU IKKE FØLGER MED NÆSTE GANG, SÅÅÅÅ….