Thi for Fuld Gas | Kapitel 2

Det er ved at være noget tid siden Thi flyttede til byen, dog har hun ikke sovet en eneste nat i sit eget hus.

Hun er næsten flyttet ind hos Kent og de nyder det begge to på hver deres måde. Deres forhold er blomstret op, og This tanker om ydmygelse synes helt at være glemt. Hun behøver knap nok tænke over at hun har en familie et sted i verden. Alt hun behøver at tænke på er Kent, meget velhavende Kent.

thi_2_1

Kent er godt nok klar over at det nok ikke helt er hans charmerende personlighed der lokker Thi til, men han er ligeglad, han har det sjovt med den unge kvinde og han nyder hvert eneste sekund. Det virker endda som om Kent elsker den smukke Thi og han er klar til at tage næste skridt i forholdet.

Thi virker også klar. Hun er i hvert fald meget opstemt over forholdet og hun tager godt for sig af bonuserne. Hun har bl.a. benyttet sig af Kents stylist. Hun er nu endnu mere smuk og det nye look tilfredsstiller hende meget, og man må da indrømme at hun ser fortryllende ud.

thi_2_2

Det syntes Kent i hvert fald og han er god til at forkæle hende. De to elskende opfører sig allerede som mand og kone.

Det syntes Kent egentlig også at de burde være, og det er derfor han køber 57 forlovelsesringe og lader Thi vælge en der falder i hendes smag, hun vælger den allerstørste ring og Kent er tilfreds, selvom ringen koster det hvide ud af øjnene. Kent vil gøre alt for sin prinsesse.

thi_2_3

Kent falder på knæ og tilbyder Thi det halve af sin formue. Hun tøver lidt og forhandler sig frem til 3/4 af formuen. Kent er bare glad og glæder sig til brylluppet, hvor han ville blive viet med den femte Fru Kent David, ja, Kent havde været gift et par gange før, men aldrig med en brud så smuk som Thi Lopita. Han er alt for forgabt i den pige!

Thi begynder at planlægge brylluppet, det skal selvfølgelig være med racer tema, det er også derfor hun nærmest tvinger Kent, til at købe den store racerbane hvor de mødtes. Da Kent spørger hvorfor, forklarer Thi alt om brylluppets specielle tema. Kent siger at han hellere vil have et fransk havebryllup, men Thi får aaaaltid sin vilje.

thi_2_4

Thi er et lukusdyr og på selve bryllupsdagen så hun perfekt ud, kjolen var smuk og moderne og Kent havde købt de skønneste smykker til hende, smykkerne var selvfølgelig købt på hendes anbefaling. Men Kent var ligeglad – man må yde før man kan nyde.

Gæsterne til brylluppet var nogle af verdens mest berømte racerkørere og de havde sat adskillige rekorder inden for deres sportsgren. Sjovt nok er alle gæsterne Kents bekendte og det undrer ham hvorfor This familie ikke er dukket op.

Thi siger det handler om stolthed, meeeen er det nu også rigtigt…?

thi_2_5

Ceremonien skulle til at begynde og den smukke brud dukkede op – alle var chokerede over This skønhed, specielt Kent! Det ville blive en stille ceremoni med en masse dybfølte følelser. Det ville samtidig være en stor nyhed i racerkræsene, at den store Kent David blev gift.

thi_2_6

Brylluppet gik igang og Kent fik sit ja og Thi fik sine penge. Thi Lopita valgte at skifte navn til Kents kendte efternavn: David. Thi David.

Det lød godt. Og det ville lyde rigtig godt på de pralekort – øh! – takkekort som Thi ville sende ud.

thi_2_7

thi_2_8

Bagefter skulle bryllupskagen spises, den var med blåbær-kanel smag, This ynglings. Den faldt også i god smag hos gæsterne. Mens gæsterne spiste kage hentede Kent sin ekstra bryllups gave, det var en ældre version af racerbilen o5 Nelli. Den var vildt fed! Det var jo på et tidspunkt i 1900-et-eller-andet den hurtigste racerbil, der fandtes!

Den er fed ik’? Det syntes Thi i hvert fald. Hendes helt egen personlige bil! ;D

thi_2_9

Men hov! Hvorfor kaster Thi mon op?

Thi_1_6

DU BØR DA HELT KLART FØLGE MED NÆSTE GANG!!!