Thi for Fuld Gas | Kapitel 14

Der er gået nogle måneder og nu er der kun få dage til Valentines dag. Thi har ikke haft det så godt, da hun til jul fik selskab af sin irriterende mor. Leonora, This mor, har de sidste to måneder boet hjemme ved Thi og Yzma og det har skabt store problemer og gnidninger i Thi og Yzmas forhold. Deres valentine bliver nok ikke så hyggelig som de havde håbet på.

thi_14_1

Men før vi springer ud i den romantiske højtid, skal vi et smut forbi Roxy og Mickey der har en stor nyhed. Der er indkaldt til familie møde og børnene er blevet placeret i sofaen. Roxy stråler da hun fortælle børnener, at de skal være storebror og storesøster. Hun er gravid igen og der er ikke så lang tid til hun skal føde. Børnene reagerer lidt forskelligt. Rocky springer jublende op og omfavner sin mor. Topper ruller med øjnene og siger at de formerer sig som kaniner, inderst inde er han dog glad, han håber bare at det bliver en dreng, mens Rocky ville fortrække en pige.

thi_14_2

På selve valentines dag har Roxy og Mickey lovet at passe kysseboderne nede på foråsfestivalen. Man kan ikke ligefrem sige at der er kø ved Mickey, så han fordriver tiden ved at stirre ondt på de mænd der køber et kys ved Roxy. Måske var det en fejl at sige ja til de jobs? Mickey bryder sig ikke om at andre kysser på Mickeys pige.

thi_14_3

For sin egen fornøjelse og for at Mickey trods alt skal have lidt indtjening køber Roxy et kys ved ham og han supplerer med en to-for-en rabat.

thi_14_4

Da deres vagter var forbi prøvede de kærlighedstesteren. Her er deres resultat:

Brændende kærlighed:

Efter denne berøring føler kærlighedstesteren sig helt ør.

Kærlighedstesteren ønsker brændende at blive berørt igen.

Ring til Kærlighedstesteren. Snart.

thi_14_5

På en anden valentines date sidder My med Ry. Han har lavet en romantisk picnic date i skoven. Det er vildt romantisk og maden smager suverænt. Ry er jo også startet på kokkeskolen, hvor de ser ud til at kunne udrette vidundere; Den før så klodsede Ry, kunne ikke engang koge et æg uden af brænde det på, har nu udviklet meget talent for at lave mad. Og hold da op, er der noget så sexet som en mand der kan lave mad? Ikke ifølge My, hun eeeeeelskede det. Nu virker hotdogs måske ikke så specielt, men alt var lavet fra bunden, ketchup, sennep, brødet, ja selv pølsen.

thi_14_6

Efter maden for Ry et par velfortjente kys under det store egetræ. Han kysser sørme godt, hvor er det heldigt at My har fundet sig en mand der både kan lave mad og kysse.

 

thi_14_7

Midt i alt kysseriet falder Ry på knæ og der lyder en lille prut. Han hiver en ring op af lommen og fortæller My hvor meget han tilbeder hende. Vil My giftes med Ry? Ja. Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja!  My siger det omkring tusind gange og maser ringen ned over hendes buttede pølsefinger. Pølsefingrene er endnu en ting My og Ry har tilfælles. Og fordi de har det, har Ry lidt besvær med at få æsken tilbage i lommen da My har taget ringen. Som sagt er Ry lidt klodset og han taber den fine velour æske på jorden. Det ødelægger lidt det romantiske øjeblik, men hva’ pokker! Nobody is perfect.

thi_14_8

Mød Leonora Lopita. This mor. This forfærdelige hæslige krævende mor.

Leonora dukkede jo uventet op juleaften og har siden boet med Thi, Yzma og Milo. Ingen gider rigtig høre på hende, da alt hun lukker ud er brok. Brok, brok, brok og atter brok. I anledningen af Leonoras tilbagekomst, lukkes der en lille hemlighed ud om Thi. Thi hedder nemlig slet ikke Thi, hun er døbt Tabitha og har siden hen fået kælenavnet Thi. Så snart hun var gammel nok tog hun navneforandring til Thi. Derefter stak hun sådan lidt af til Sunset Valley. Og nu kender vi jo resten af historien. Dog kan Leonora ikke helt respektere det og bliver ved med at kalde Thi for Tabitha, simpelt hen bare for at tirre hende. Samtidig brokker hun sig over at Milo er et drengenavn og hun kalder Yzma for Bent, da hun ikke vil acceptere, at Thi er gift med en kvinde.

thi_14_9

Noget andet hun brokker sig over er, at Thi har farvet sit hår i den farve og hun bryder sig ikke om This familie og der er specielt en hun ikke kan fordrage: Ry. Hun brokker sig over at han ikke er rig nok, ikke er lækker nok, ikke er klog nok til overhovedet at være i nærheden af en af hendes efterkommere. Ikke at hun bryder sig specielt meget om My. Faktisk kan hun ikke fordrage nogle af dem. Det er et mysterium, hvorfor hun har boet med dem i så lang tid. Yzma og This Valentine bliver vist ikke noget at prale af.

thi_14_10

En anden Valentines historie, er Rockys. Hun er totalt lun på den ovenstående dreng, Kevin Louis. Han er den hotteste dreng i hele børnehaven og Rocky synes at han er så nuttet! Hun vil gøre alt for at han vil være hendes valentine. Alt. Og måske er alt hun behøver at gøre at spørge ham?

thi_14_11

Da hendes forældre er på forårfestivalen bliver hun sendt i børnehaveklassens SFO. Gæt hvem der også er i SFO? Kevin! Kom så Rocky, det er kun 6 små ord: Kev, vil du være min valentine? Rocky er ikke så modig, så hun bruger hele formiddagen på at samle mod. Til sidst går hun ind på Troldestuen (Kevins stue) og hiver ham med ud på legepladsen. Hun spørger ham og han siger ja. Efter at have diskuteret om det så betyder at de skal kysse, bliver de enige om at det gør det og så kysser de.

thi_14_12

Leonora indkalder til familie møde. Hun har lige fået at vide at My og Ry er blevet forlovet og hun er ikke glad. Hun mener at hun er blevet behandlet dårligt og hun vil ikke være der mere. Derfor pakker hun sine ting og går. Hele familien ånder lettet op.

thi_14_13

Leonora havde ødelagt Thi og Yzmas valentines dag, så et par uger senere beslutter de at holde en forsinket valentines dag. Uden Leonora er deres forhold igen blevet stærkt og godt. Det skal da fejres. Derfor bestiller de et bord på Jensens bøfhus og hopper i en taxa med kurs dertil.

På vej dertil sker der desværre et frygteligt uheld, en orange firhjuls trækker med jornalist Joakimi bag rattet styrter direkte ind i bagenden på Thi og Yzmas taxa. Yzma sidder i den side bilen bliver ramt og bliver bekræftet død på stedet. Da lægerne ankommer er der stadig en lille smule liv tilbage i Thi og de får hende hurtigt på hospitalet, hvor de påbegynder en indviklet operation.

På hospitalet står Mickey allerede med sin telefon i hånden. For få minutter siden stod han glad med sin mor i røret  fortalte at Roxy netop havde født og det næste øjeblik er deres samtale afsluttet. Han aner ikke hvad der er sket. I det mindste nåede Yzma da at høre hvad og hvor mange nye børnebørn hun havde fået før hun døde.

Slut for første sæson af Thi for fuld gas.