Thi for Fuld Gas | Kapitel 11

Det er ved, at blive efterår i racerbyen Sunset Valley. Thi og co. har haft det udmærket og deres midsommer er gået uden flere problemer. Dog er Thi lidt trist da det er blevet efterår, det står hun nu alene om, da de fleste andre mennesker synes, at det er en smuk og farverig måned.

My er kommet sig over sin emo fase og er så småt ved at få sit gode forhold til sin mor tilbage.

thi_11_1

Vejret har skiftet meget og Thi har fundet paraplyen frem til hendes egen store ærgelse. Thi fortrækker virkelig sommer. Yzma har prøvet lidt af hvert for at opmuntre hende, men intet har rigtig hjulpet, måske er Thi bare ved at glide ind i en depression. Yzma bliver selv lidt nedtrykt over ikke at kunne opmuntre Thi. Hun har endda holdt  en super fødselsdag for Thi da hun blev 56. Har endda løjet og sagt, at Thi ligner en der ikke er en dag over 26.

Med efterår følger Halloween. Og hvis der er noget familien David er gode til, så er det at fejre Halloween.

thi_11_2

Yzma er dog ikke meget for, at stikke hånden ned i et græskar, men nogle skal jo gøre det og i år er det Yzma og This opgave. My og Milo skaffer udklædning og Mickey og Roxy pynter op til fest. I år skal festen være lidt bedre end alle andres, da familien prøver at komme med i byens lokal avis, der rapporterer fra alle byens fedeste begivenheder. Fotograf og jonalist Joakimi er derfor med på gæstelisten. De kendte Joakimi fra en række begivenheder i deres fortid.

thi_11_3

thi_11_4

Familiens fest kommer til at foregå om aftenen og efter at alle forberedelser er på plads, tager familien ned til efterårsfestivalen for at slå ventetiden ihjel. Her bliver damerne udfordret af Mickey til en æblebidnings konkurrence. Hun får kamp til stregen, men alligevel løber Yzma af med sejren. Taberne må aflevere alle deres festivalskuponer til æblebider dronningen  Yzma.  Efter alt den æblebidning må Milo lige slappe lidt af. Hun køber et glas varm cider og begynder at tænke over, hvor My egentlig bliver af….

thi_11_5

Selvom My har lovet at dukke op ved efterårsfestivalen har hun lagt andre planer. Hun cykler ned i byen til Keaton huset, hvor hendes crush Ry Keaton bor. Han står udenfor og smiler da han ser My komme kørende. Hun inviterer ham til halloweenfesten og han lover at komme. Måske er My også Rys crush?

thi_11_6

thi_11_7

Endelig er det aften og dermed festtid. Festen bliver holdt hjemme ved Roxy og Mickey da der hjemme ved Thi og Yzma er enormt rodet. Folk strømmer til og selv fotograf Joakimi dukker op, men den der kommer først er nu Ry. Folk har de flotteste og skøreste kostumer på, men de pæneste er jo festens værtinder. Thi er en hot stuepige, Milo er cowgirl/cowboy pige, My er indbrudstyv og Roxy er selvfølgelig cheerleader, noget hun rent faktisk var før i tiden da hun mødte Mickey.

Festen var en moderat succes og alle hyggede sig da vældigt. Joakimi vil  overveje om festen kommer med i avisen, men hun siger at der er gode chancer. Den eneste der ikke er helt tilfreds er My, hun havde sådan håbet, at Ry ville invitere hende til det følgende skolebal, men nej.

thi_11_8

thi_11_9

Derfor tager hun sagen i egen hånd og cykler hjem til ham. Hvem siger, at det skal være drengen der inviterer? Ikke My ihvert fald. Desværre er Ry allerede gået i seng og han sover så dybt, at han ikke hører dørklokken. Derfor står Rys forældre op. De kigger gennem glughullet og ser en indbrudstyv stå derude, klar til at overfalde dem! Men det er jo bare My, der har glemt at skifte tøj. De skynder sig, at tilkalde politiet, der kort tid efter ligger My i håndjern og kører hende hjem, hvor hun bliver overfladet af skældud fra Thi.

thi_11_10

Dagen efter har Ry selvfølgelig hørt hvad der var sket og han griner lidt (for meget) og inviterer My med til ballet. Nu da det er slået fast, kan pigerne tage ud og finde kjoler. Begge finder to skønne kjoler og da balaftenen indtræffer bruger de hele eftermiddagen på at smuksere sig. Milo får dog et mindre raseriandfald da hun opdager, at hendes sko ikke matcher! Thi tilbyder dog hurtigt, at Milo kan gå på jagt blandt hendes og Yzmas sko. Milo finder efter lidt søgen, det perfekte par og så er aftenen reddet. Thi overrasker pigerne med en limosine og de hopper og danser da de ser den.

thi_11_11

Det bliver en uforglemmelig aften og My får endda sit første kys. Hun og Ry bliver enige om, at de skal komme sammen. Milos aften forløber glat, selvom to nørder spildte punch ud over hendes sko. Men pyt! Det var jo trods alt ikke hendes sko!

thi_11_12

thi_11_13

Efter ballet er det ved at være tid til dimmision. Det kommer også lige i tide til pigernes 18-års fødselsdag. De holder en lille fest og derefter må My og Milo hoppe i dimmisionskåberne og tage op til rådhuset.

thi_11_14

Oppe på rådhuset bliver de kaldt op en efter en og får deres eksammesbevis. Milo bliver udnævt til: Vil højest sandsynligt blive sportsstjerne og My bliver udnævt til: Vil højest sandsynligt aldrig forlade huset. Det er hun lidt muggen over, men Mickey siger, at det skal hun ikke tage så tungt, personligt blev han udnævnt til vil højest sandsynligt fejle nogle få år tidligere. My synes alligevel, at det er lidt tør humor.

Thi_1_6

JEG KRADSER DINE ØJNE UD, HVIS DU IKKE FØLGER MED NÆSTE GANG!!