Thi for Fuld Gas | Kapitel 10

Siden sidst er der gået en del tid. Thi og Yzmas forhold er gået glat som en fiskehale (Mickey!). Mickey ved stadig ikke at Roxy er gravid, eftersom Roxy stadig ikke ved hvem faren er. Efter at Topper er blevet tumling, er han blevet noget i nærheden af udholdelig, at opholde sig med.

Tvillingerne har fejret deres fødselsdag, og nu er de blevet teenagere – Endelig! Det er en tid som begge piger har glædet sig enormt meget til. Dog påvirker det dem meget forskellige.

thi_10_1

thi_10_2

Milo er blomstret op og hun stråler, mænd er endelig begyndt, at interessere sig for hende og hendes vindende personlighed. Thi betragter endda Milo som den pæne og gode datter nu. Den eneste grund til at My ikke længere går under den titel, er fordi hun er kommet ind i en rigtig uheldig emo periode. Hun har ændret sit udseende markant og Thi ka’ ik’ li’. Faktisk er alle lidt trætte af My. Hun hører det mest sørgelige eller larmende musik for fuld skrue. Huset vibrerer ligefrem.

thi_10_3

thi_10_4

En dag da Roxy har en læge i telefonen, overhører Mickey, at hun er gravid og at hun samtidig har brug for lægens hjælp til at afgøre, hvem faren er. Mickey er rasende og han konfronterer Roxy og det ender ikke ligefrem pænt. Han smider Roxy ud og siger at de ingen fremtid har sammen. Roxy fortryder virkelig og hun græder og hulker så højt, at Mickey kan høre det på den anden side af døren. Havde han handlet for impulsivt?

thi_10_5

 

Fortvivlet opsøger hun lægen Geo Grundgrabse. Det er sent om aftnen, men han lukker hende alligevel ind, da hun græder så voldsomt. Han undersøger hende på kryds og tværs og til sidst kan han konkludere hvem faren er og at Roxy venter en lille pige.

thi_10_6

Yzma og This forhold er gået godt og Thi beslutter at deres forhold er klar til næste step, derfor inviterer hun Yzma på date på kirkegården og foran den store dybe kirkegårds sø falder Thi på knæ. Hun syntes at de burde gifte sig og Yzma er med på idéen. De aftaler at gifte sig kort tid efter, da livet er for kort til ventetid og at de desuden snart er gamle.

thi_10_7

Og med kort tid, menes der meget kort tid. De holder bryllups fest et par dage senere. Fordi Thi allerede har stået brud en gang beslutter hun, at nu er det Yzmas tur. På bryllupsdagen beslutter Yzma at tage en smule makeup på for This skyld. Dog var det meget svære end hun havde forventet. Efter mange mislykkede forsøg kommer Thi og hjælper hende.

thi_10_8

Ude fra ser brylluppet rigtig hyggeligt og romantisk ud, men hvis man er med til ceremonien ved man, hvor akavet det er: Roxy er af en eller anden grund valgt at dukke op og det er ret så underligt, da hun og Mickey ikke er på talefod, My har så meget makeup på øjnene at hun simpelt hen ikke kan se ceremonien og Milo er småsløj. Alligevel fik Thi og Yzma hinanden hvilket vel var det væsenlige.

thi_10_9

Roxy er kommet til brylluppet af en grund: Hun fortæller Mickey at det barn hun venter er hans. Med den nyhed er alt tilgivet og Mickey overrasker både sig selv og Roxy ved at falde ned på knæ og fri. Roxy bliver nødt til at sig ja, da der er tilskuere på. Bagefter har hun og Mickey, det begge lidt underligt med det… Var det mon en fejl??

thi_10_10

thi_10_11

Derefter danses der hele aftnen, men danses bliver standset brat, da Roxy begynder at få veer!

thi_10_12

thi_10_13

Hun bliver hurtigt kørt til hospitalet og tæt på daggry bliver lille Rocky født. De er begge enige, da de synes, at det er et enormt pænt pigenavn.

Thi_1_6

KAN DU GÆTTE HVAD DU SKAL TIL NÆSTE GANG? FØLGE MED!!