Thi for Fuld Gas | Kapitel 1

Det er med glæde at vi kan præsentere endnu en hovedperson her på Sims Leksikon. Vi håber at i vil tage rigtig godt imod historien om den fartglade Thi Lopita, som er skrevet af vores trofaste læser Karen-My.


Thi Lopita – en meget smuk ung kvinde med masser af drømme. Hun er en pige fuld af krudt og hun elsker at køre ræs.

Hun kommer fra en rig familie, hvor hun kan drøne rundt i sportsvogne. Det lyder måske forkælet og det syntes hun også selv, derfor valgte hun at flytte for sig selv og nægtede at tage imod forældrenes pengehjælp. Dog fortrød hun hurtigt da hun ankom til sit nye hjem.

Thi_1_1

Hendes nye hjem lå i racerbyen Sunset Valley og det var fuld af vandskader. Dette var jo helt forkert for en storbypige.

Men hvis hun vendte hjem ville hun blive gjort til grin. Thi vidste at hun måtte klare sig selv nu. Det var en forfærdelig tanke, men sådan måtte det altså bare være, mest fordi Thi hadede at blive ydmyget og gjort til grin, og hvis der var noget hendes familie var god til, var det at ydmyge og gøre til grin. Thi ville få en hård tid, men i sidste ende var det godt for hende… Det var i hvert fald hvad hun fortalte sig selv.

Nu hvor hun endelig var ankommet til en rigtig racer by, måtte hun selvfølgelig se end rigtig racerbane! Derfor tog hun sin cykel og drønnede ned mod racerbanen. Den lå ikke særlig langt væk, men Thi fik alligevel sved på panden. Måske burde hun begynde på lidt træning?

Thi_1_2

Der var desværre ikke noget ræs igang den dag, men det var ok, det at se den berømte racerbane var i sig selv en oplevelse.

På banen mødte hun den gamle x racerkører Kent David. Han syntes at det var interessant at hun var en kvinde der gik op i ræs. De faldt hurtigt i snak og der var god kemi, plus hun fandt ud af at han havde en enorm formue fra hans racerdage.  Måske behøvede hun slet ikke vende tilbage til sit skur af et hjem?

Thi_1_3

Deres møde tog en intim drejning og Thi var fuldkommen med på idéen, da han kort efter foreslog at hun kunne tage en tur i en af hans sportsvogne.

Thi_1_4

Det var meget længe siden hun havde kørt i sådan en hurtig luksusbil og hun elskede suset. Hun kørte tilbage til Kent, der stod og ventede på hende ved racerbanen. Og Kent, der var lidt af en charmetrold, foreslog, at de kunne tage hjem til ham og se på flere biler. Den var Thi med på.

Kent blærrede sig lidt på vej til hans luksushybel af en bolig, og han viste Thi, hvordan man kunne få dækkene til at hvine når man drejede. Det var sådan nogle ting der kunne tiltrække This opmærksomhed…

Thi_1_5

Kent’s villa mindede skræmmende meget om This barndomshjem og hun var vild med det! Hun flirtede med ham og smurte måske, måske ikke lige lovlig tykt på. I hvert fald overtalte hun ham til at hun måtte overnatte.

Det var et hyggeligt døgn og Thi nød godt af at han både havde butler, stuepige, gartner og bartender  – for ikke at glemme: Det private spabad, som Kent havde i kælderen. Thi kunne sagtens vænne sig til den livstil. Selvom hun kom fra en rig familie, kunne deres formue slet ikke måle sig med det femtencifrede tal der stod på Kent’s konto.

Er det mon ægte føleser eller bliver Kent udnyttet på det groveste?

Thi_1_6

DU HAR BARE AT FØLGE MED NÆSTE GANG!!!![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]