The Sims spillene fra start til nu

The Sims historikken – Fra år 2000 til The Sims 3

The Sims spillene fra start til nu

Vores personlige samling af The Sims spil. I løbet af de 12 år der er gået, er nogle gået tabt.

The Sims udvidelsespakker

 

1. The Sims Living Large – August 2000

The Sims Living Large var den absolut første udvidelsespakke, og den introducerede nye karakterer, objekter og muligheder. Herunder klovnen der kom på besøg når din simmer var deprimeret, og gjorde den ENDNU mere deprimeret. Og Servo, robotten, samt manden med leen. Udover det kom der objekter som blandt andet en krystalkugle og en elektrisk guitar. En vigtig funktion blev også introduceret her, nemlig muligheden for at have op til 5 nabolag i alt.

2. The Sims Houseparty – Marts 2001

The Sims Houseparty kom i marts 2001 og det nye heri var, at du nu kunne invitere en række af venner og bekendte over til fest. Havde du gang i en fed fest kunne Drew Carrey finde på at besøge, partycrashere kunne ødelægge din fest og en stjælende mimer kunne gøre din fest lidt bedre – men også dit hus lidt mere tomt.

3. The Sims Hot Date – November 2001

I november 2001 kom The Sims Hot Date. Med spillet fik man et downtown nabolag hvor simmerne kunne tage på date eller købe gaver til sin udkårne (fx chokolade og smykker). Townies blev introduceret og man kunne gifte sig med dem.

4. The Sims Vacation – Marts 2002

Den fjerde pakke kom i marts 2002 og tilbød en hel ny spillefunktion, nemlig et nabolag dedikeret til feriesteder hvor dine simmere kunne blive sendt hen. Dine simmere kunne tage på teltferie, lære at fiske, sende postkort, stå på ski og meget meget mere.

5. The Sims Unleashed – September 2002

Kæledyrene kom første gang på banen i september 2002. Du kunne nu eje katte, hunde, reptiler, fugle og fisk. En ny by kom med spillet og du kunne hyre en gartner og selv dyrke en have.

6. The Sims Superstar – Maj 2003

I maj 2003 kom The Sims Superstar som for første gang gav muligheden for at skabe en kendis karriere for din simmer. Dine simmere kunne bliver modeller, skuespillere eller sangere, og dine kendte simmere kunne støde på besatte fans foruden en lang række kendisser – Freddie Prinze Jr., Bon Jovi, Avril Lavigne m.fl.

7. The Sims Making Magic – Oktober 2003

I oktober 2003 kom magien til dine simmere som den syvende og sidste udvidelsespakke. Du fik nu muligheden for at lære besværgelser og kunne f.eks. have en drage som kæledyr. The Sims Making Magic ligger til grund for The Sims 3 Overnaturlig der kommer i september 2012.

The Sims screenshot

 

 

The Sims 2 udvidelsespakker

The Sims University – Marts 2005

Denne udvidelsespakke bragte et helt nyt aspekt til spillet. Du kunne nu sende dine ung voksne på universitetet, og styre deres liv i en særlig retning ved valg af hovedfag. Fester, kollegieværelser og frat houses, undervisning og eksaminer, alt sammen var en del af livet som ung voksen på universitetet. Det gjorde det dog svært at have en almindelig familie som du også skulle holde styr på samtidig.

The Sims Nightlife – September 2005

The Sims Nightlife var en forbedring og udvidelse af The Sims Hot date, og pakken udkom i september 2005. Med pakken kom der et nyt downtown område hvor dine simmere kunne gå ud og bowle, spise, danse m.m. Det vigtigste præmis for The Sims Nightlife var hele dating aspektet, og med denne pakke kunne dine simmere nu gå på dates og forsøge at finde den store kærlighed.

 

The Sims Open For business – Marts 2006

I marts 2006 kom pakken “Open for business”, som var svaret på et ønske mange fans havde haft verden over. Muligheden for at åbne din helt egen forretning blev nu en virkelighed, og det blev ofte et helt familieprojekt at holde en forretning kørende. Med Open for business kom et ekstra nabolag som var dedikeret til shopping. Dine simmere kunne kaste sig ud i blomsterbinder karrieren, designe legetøj og bygge servoer (robotter) i et forsøg på at tjene penge.

The Sims Pets – Oktober 2006

I slutningen af oktober 2006 udkom en længe ventet tilføjelse til The Sims porteføljen, nemlig kæledyrene! The Sims Pets åbnede op for, at dine familier kunne have katte, hunde, marsvin og fugle, det var dog kun katte og hunde man selv kunne lave fra bunden, og ligeledes var det også kun hunde og katte der have gener. Kæledyrene kunne have arbejde, og de kunne lære forskellige tricks. Med The Sims Pets kom også muligheden for at være en varulv.

The Sims Seasons – Marts 2007

For første gang i Sims historien blev vejr og sæsoner nu en del af spillet. Sims 2 seasons udkom i marts 2007, og har siden The Sims 3 udkom været et savnet spil. Med Sims 2 seasons kunne dine simmere hygge sig med sæsonens forskellige aktiviteter såsom sneboldskamp, fange ildfluer om sommeren og hoppe i blade om efteråret. Vinterens kulde krævede at dine simmere huskede vintertøjet når de gik ud, ellers kunne de risikere at fryse ihjel. Hver simmers kropstemperatur havde sit helt eget barometer, og de kunne både forfryse og besvime af varme.

I Sims 2 seasons kunne dine simmere tilmelde sig en have klub og høste præmier for deres flotter haver, de kunne være plantesimmere og lave genetiske kloner fra sig selv. Nye måder at dø på kom også, såsom død ved lynnedslag, hagl og ved ønskebrønden.

The Sims Bon Voyage – September 2007

The Sims Bon Voyage var en udvidelse og klar forbedring af The Sims Vacation. Bon Voyage tilbød tre forskellige rejsedestinationer ; luksus på en tropisk ø, camping med familien og det eksotiske øst. Hver destination havde særlige funktioner og muligheder såsom en lækker strand til øen og ninjaer i østen. En særlig tilføjelse til Bon Voyage var Big Foot karakteren som man kunne finde når man var på camping.

 

The Sims 2 bon voyage

The Sims 2 bon voyage

 

The Sims Free Time – Februar 2008

Free Time var en hyldest til din simmers fritid. Hvad mon de kunne lide at bruge tiden på, at spille fodbold? danse ballet? bygge legetøjstoge eller noget helt andet? Muligheder var der nok af, og med Free Time fik dine simmere pludselig noget reelt at tage sig til som de både kunne blive bedre til (skills), og samtidig forbedre venskaber.
The Sims Apartment Life – August 2008

Den sidste pakke til The Sims 2 blev Apartment life, og med det kunne dine simmere nu flytte sammen i lejligheder rundt om i byen. Tilværelsen i en lejlighed lagde op til at simmerne skulle ud og møde andre simmere, og nyde livet med alt det havde at byde på – karriere, venskab, kærlighed og god gammeldags sjov.

 

 

The Sims 2

The Sims 2 Seasons

 

The Sims 3 udvidelsespakker – Fra 2009 – nu

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

 

Hvilken en af udvidelsespakkerne har været din personlige favorit, og hvorfor? Skriv din mening i en kommentar herunder.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]