Teenagere i Sims 3 Lev Livet

Vi har tidligere skrevet om hvad der var nyt ift. børn med udvidelsespakken Sims 3 Lev Livet. Nu er tiden kommet til teenagerne, for der er faktisk nok den aldersgruppe der er kommet mest til med Sims 3 Lev Livet.

Der er kommet nye aktiviteter, som teenagerne kan bruge deres tid på og så kan de tage kørekort, gå til skolebal og måske endda blive konge eller dronning af ballet.

 

Skole og efterskoleaktiviteter

Teenage simmere skal naturligvis stadigvæk lave deres lektier og møde op i skolen med jævne mellemrum. Med Lev Livet er det bare blevet lidt sjovere. Bl.a. kan teenagerne nu ligesom børnene komme på spændende udflugter hvor de kan være heldige at få souvenirs med hjem. De kan tilmelde sig aktiviteter efter skole via computeren (forældrene kan også tilmelde dem), hvilket vil give dem forskellige færdigheder. De kan tilmelde sig to forskellige aktiviteter. Nogle falder dog på samme dage, så du er nødt til at planlægge hvad din teenager skal gå til. Læs mere om aktiviteter efter skole her.

 

Livet som teenager i Sims 3

Som regel er teenagere relativt sociale typer og Sims 3 Lev Livet har sørget for at der er kommet flere sociale interaktioner. F.eks. kan du give blomster til en anden simmer og så kan teenagere også date. En date er lidt som en gruppeudflugt, så du skal sørge for at tage din date et sted hen hvor der er sjovt og så arbejde på deres forhold. Husk at mad og drikke også er en rigtig god ide her, hvis du vil have en god date ;) De kan nemlig også ende mindre heldigt…

dårlige date i sims 3 dårlige dates i sims 3 lev livet

Teenagere kan være onde mod hinanden og selv bedste venner kan have dage hvor de går hinanden på nerverne. Teenagere kan snobbe over for en anden simmer, hvilket betyder at de ikke vil socialisere med denne simmer og alle interaktioner vil blive skubbet væk. Du kan selv begynde snobberiet eller stoppe det via interaktionsmenuen.

teenagere kan snobbe i sims 3 lev livet

Som en vaskeægte teenager kan en simmerteenager også have humørsvingninger og få lyst til at gøre onde ting eller ting de ikke normalvis gør. Det minder lidt om de voksnes “midlife crisis”. Du kan vælge at acceptere deres ønsker, men du vil ikke kunne fjerne dem fra panelet igen før de enten er opfyldt eller krisen er overstået. Men de vil til gengæld give flere point hvis du gennemfører dem.

teenageres humørsvingninger i sims 3 lev livet

humørsvingning i sims 3

Lær at køre bil i Sims 3 Lev Livet

tag kørekort i sims 3 lev livet

Teenagere kan lære at køre bil, hvis familien har en bil. Du skal blot spørge en af forældrene, om de vil lære din teenager at køre og så er de på vej. Det at køre bil er en skjult færdighed med tre niveauer. Når de har gennemført de tre niveauer, så har de fået kørekort. Ved niveau 3 kan de også køre uden en voksen, så allerede her kan de købe en bil til sig selv eller måske få farmand til at sponsorere den.

tag kørekort i sims 3 lev livet

Forælderfri fest

En ny ting der kom med Lev Livet er et tilbud til forældrene om at de har vundet en gratis rejse.

gratis ferie i sims 3 lev livet

Mens forældrene er væk har du kontrol over teenageren og andre søskende der måtte være. Du kan vælge at holde en teenagefest via telefonen og invitere alle dine venner over og nyde at der ikke er nogle forældre hjemme.

teenagefest i sims 3 lev livet

teenagefest2

Ind imellem kommer forældrene dog uanmeldt hjem midt i festen eller politiet opdager hvad du har gang i og så får du kun en time til at rydde op og få alle spor til at forsvinde fra festen og dermed slippe for ballade. Det kan godt være lidt svært at nå, hvis det har været en af de sjove fester ;)

teenagefest3

stuearrest

Lav en spøg

teenage spøg i sims 3 lev livet

Som teenager kan du også komme i problemer ved at lave spøge, hvis modtageren ikke synes det er sjovt. Alle teenagere nyder en god spøg og får minimum en +15 humørstump i 12 timer, hvis det lykkedes at gennemføre spøgen. Teenagere kan lave meget sjovere spøge end børnene kan. Du kan klikke på skolen og forårsage alle mulige slags problemer den næste skoledag. Du kan dog også klikke på et hus i nabolaget og se hvilke muligheder du har der. Der skal være nogen hjemme før det kan lade sig gøre.

Hvis du bliver taget i at lave en spøg eller holde en fest mens forældrene ikke er hjemme, så kan du komme i problemer. Favoritgenstande kan blive spærret og du kan få stuearrest og ikke være i stand til at forlade huset. I hvert fald mens mor og far kigger… Du kan prøve at snige dig ud om aftenen. Det er lidt sjovt især hvis du lader forældrenes egen frie vilje styre. Hvis du bliver taget kan straffen dog blive endnu værre…

teenager får stuearrest i sims 3

Skolebal

Hvis din simmer har en masse venner i skolen, så kan de ende med at blive ballets konge eller dronning. Det hjælper dog på det, hvis du tager afsted med en date som du har et godt forhold til. Vi vil jo gerne have at ballet går rigtig godt, men det kan også ende katastrofalt.

Du får et par dages varsel til at finde en date, men du behøver ikke nødvendigvis selv at finde en. Det kan nemlig også ske at en anden simmer inviterer dig til ballet. Når din date ankommer ved dit hus så vil det unge par køre afsted i en limousine. Her får de taget et billede, som ender i din simmers rygsæk. Hvis du er heldig så vil din date muligvis spørge dig om i skal komme sammen eller måske endda få sit første kys.

inviter simmer til bal

inviter simmer til skolebal

 

Dimission

Dagen efter din simmer bliver Ung Voksen, så vil der være en dimmisionsceremoni og de er færdig med skolen for nu og er klar til at leve voksenlivet eller måske tage videre på universitetet. Hele familien vil deltage i ceremonien hvis de har mulighed for det. Ligesom vi kender det fra amerikanske film og serier så vil den dimmiterende simmer kaste sit eksamensbevis op i luften og vil være klædt i en hat og en kappe.

dimission i sims 3