Tag gameplay billeder mens du spiller Sims

Hvis du har spillet Sims før, så kender du også den almindelige screenshot funktion – hvis ikke kan du læse hvordan du bruger den her. Men her på det seneste har vi fået en del spørgsmål omkring andre værktøjer til at tage screenshots i Sims, og hvad det er for et vi selv bruger. Vi har fortalt om programmet hist og her, og det er faktisk så simpelt at vi slet ikke tænkte det behøvede et indlæg – men det er der blevet efterspurgt, og så kommer det naturligvis!

Vi bruger et program der hedder Fraps som findes i en gratis version og en betalt version (vi har den betalte). Det fungerer udelukkende på Windows, så du kan altså ikke bruge det hvis du har en Mac.

Så hvad er det Fraps kan som den indbyggede screenshot funktion i Sims 3 ikke kan? Fraps kan tage screenshots og filme hele skærmen, hvor Sims 3 screenshot funktionen altid skærer panelet i bunden fra. Fraps er derfor perfekt for os, når vi f.eks. tager billeder eller laver videoer der viser hvordan man justerer sine indstillinger, stamtræet, hvordan man bruger en snydekode til langtidslykkepoint og så videre. Det ville vi aldrig kunne gøre med den indbyggede screenshot funktion i spillet.

Derudover filmer det i langt højere kvalitet, og det endelig produkt bliver altså væsentlig bedre. Win win!

fraps-billeder

Sådan ser Fraps ud når det kører i baggrunden. Man kan selv bestemme hvilke F-taster man vil bruge til henholdsvis film og screenshot – og der er sikkert også adskillige andre indstillinger man kan lege med, som vi slet ikke har kastet os over endnu.

 

> Download Fraps her