Sims 4 systemkrav

Vi har ventet længe på at få noget at vide omkring hvilke systemkrav der var til ens computer, for at kunne køre Sims 4. En sød læser, Maibrit, gjorde os netop opmærksomme på at det er offentliggjort nu. Tak til Maibrit, og værso’ til de mange af jer der har ventet på det! :)

Som I vil kunne se, så er Mac OS ikke på listen over operativsystemer, så Sims 4 kommer ikke til at kunne køre på Mac – i hvert fald ikke fra start.

 

 

Minimum Sims 4 systemkrav (Det skal du have)

Krav: Du skal have forbindelse til internettet for at aktivere produktet 

Operativsystem: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 eller Windows 8,1 

Processor: 1,8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ eller tilsvarende (spillet kræver 2,0 GHz Intel Core 2 Duo, 2,0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 eller tilsvarende i computere med integreret grafikkort) 

Hukommelse: Mindst 2 GB RAM 

Harddisk: Mindst 9 GB ledig harddiskplads med mindst 1 GB ekstra plads til brugermateriale og gemte spil. 

DVD-drev: DVD-DREV kræves kun til installation 

Grafikkort: 128 MB RAM på grafikkortet og understøttelse af Pixel Shader 3,0. Understøttede grafikkort: NVIDIA GeForce 6600 eller bedre, ATI Radeon X1300 eller bedre, Intel GMA X4500 eller bedre 

Lydkort: Kompatibilitet med DirectX 9,0c 

 

 

Anbefalede systemkrav til Sims 4

EA har endelig offentliggjort deres anbefalede systemkrav til Sims 4, på deres hjemmeside. Hvad betyder det? Ja det betyder ikke, at det er det du SKAL have for at kunne spille spillet, det betyder bare, at det er deres anbefalinger for at du kan spille det bedst muligt.

Har du spørgsmål til, om det du har nu også passer sammen med de anbefalede systemkrav herunder, så foreslår vi at du hiver fat i en der er klog på computere, eller skriver en kommentar herunder og ser om der sidder andre derude der ved noget om det. Teknikken er ikke vores specialitet, så vi vil formentlig ikke kunne svare jer. Du kan også prøve at køre testen ‘Can you run it’ her, vær dog opmærksom på, at den ikke kan give dig et korrekt svar så snart der er mere end én udvidelsespakke, eller hvis du installerer yderligere indhold, f.eks. fra store eller lignende.

 

Anbefalede systemkrav til Sims 4

  • Styresystem: Windows 7,8, eller 8.1 64 Bit
  • Processor: Intel Core i5 eller hurtigere
  • Hukommelse: 4 GB RAM
  • Harddisk: Mininimum 9 GB ledig plads, med mindst 1 GB ekstra plads til brugermateriale og dine gemte spil
  • Grafikkort: NVIDIA GTX 650 eller bedre
  • Lydkort: Kompatibilitet med DirectX 9,0c
  • DVD drev: Kræves kun til installation med CD-rom

 

 

Har du problemer med Sims 4 og drejer det sig om tekniske problemer med computer, origin eller lignende anbefaler vi dig altid at tage kontakt EA support, da de er de eneste der kan hjælpe med det.