Swetlanjas Dagbog #8

Kære dagbog

I dag går turen til stylisten. For mors skyld. Hun siger det også er for mig skyld, så jeg kan føle mig bedre tilpas, og måske have nemmere ved at finde en date til det kommende skolebal.

Stylisten var en ung pige. Hun så meget neutral ud, men stadig enormt smuk. Hun blev ved med at spørge om dit og dat, og hvad jeg havde af tanker og så videre og videre. Men jeg anede det ikke, så jeg gav hende frie hænder. Og sikke et resultat. Jeg kunne knap nok kende mig selv i spejlet.

Men det var ikke grimt, det var bare en overraskelse, som jeg nok bare lige skal vænne mig til.

8_1

Hun startede med at hive al farve ud af mit hår, og tørre al makeup af. Derefter plukkede hun mine bryn, og vipper. Mit hår fik en askeblond farve, sat op med et spænde bagtil, for at fremhæve mit ansigt. Min makeup er nu meget neutral, lidt som stylisten.

Mit tøj blev også langt mere neutralt. Man skulle tro at jeg er født her som enhver anden i denne by.

8_2

På vejen hjem igen vendte flere folk sig efter mig, men jeg kunne mærke at det var beundrende blikke, og ikke underlige, akavede stirrende blikke som det plejede. Mor kneb mig i armen, og lod vores hænder mødes. Hun smilede til mig og sagde at jeg ikke burde have det mindste problem, med at finde en date, jeg var jo den smukkeste teenager i hele Moonlight Falls.

Det er begyndt at sne. På den første efterårsdag, øv. Vinteren kommer tidligere og tidligere synes jeg, men så er det jo bare med at pakke sig ind i varme jakker og støvler.

Heldigvis har Justin planer om at købe bil inden der kommer for meget sne. Han har aktier i hospitalet og får en god sum penge en gang imellem. Og han skulle meget gerne også få en julebonus.

Magdalene har efterhånden lært at sige nogle ord og går usikkert rundt i huset. Hun har snart fødselsdag, og i den anledning skal hendes babyværelse, laves om til et pigeværelse.

8_3

Mor fik den ide at blive indretningsarkitekt. Og det passer jo glimrende til hendes person, hun elsker at forny og gøre pænt. Det er hende selv der har indrettet hele huset og tegnet planer når der skulle bygges ud.

Jeg hørte Mor og Justin snakke sammen i går aftes. Eller det vil sige, jeg smuglyttede på trappen. De startede stille og rolig og udviklede sig kærligt. Lad mig bare sige sådan at de snakke om at forøge familien. Justin vil gerne have flere børn, og når Mor alligevel bare går hjemme sammen med 2411 og Magdalene, så er der jo intet problem.

Allerede dagen efter kørte Mor til lægen for at blive undersøgt om det stadig kan lade sig gøre. Hun er jo ikke helt ung mere.

8_4

Da hun kom hjem igen om eftermiddagen havde hun fantasiske nyheder. Ikke nok med at hun sagtens kunne blive gravid, så var hun det faktisk også!

Det gav en smule ekstra stress her op på vinter og jul, men alle, selv mig selv, grinede og smilede hoppede og dansede og KRAMMEDE af glæde!

 

Kærlig hilsen Swetlanja