Swetlanjas Dagbog #4

Kære dagbog

Dagene og ugerne går. Langsomt. Og hver dag er ens. Jeg bliver vækket og tager i skole. Nogle dage skal jeg direkte til ballet efter skole, og andre dage skal jeg hjem. Hjem og lave mere skole. Mor vil have at jeg laver lektier, og samtidig skal jeg studere ting som logik. Jeg skal også hele tiden passe på den her krop. Spise rigtigt, ikke for ofte og ikke for sjældent. Jeg skal huske at holde den i form, jeg for eksempel at lave nogle øvelser foran holotv’et.

4_1

Mor har også fået en kæreste. Men jeg tror ikke at han er særlig rar. Efter han er flyttet ind er Mor kun blev tykkere og tykkere. Det kan ikke være helt sundt. Desuden sover hun hele tiden, og når hun ikke sover, så har hun vilde humørsvingninger.

Mors kæreste hedder Justin. De mødte hinanden i købmanden, mens de begge var ved at købe lottokuponer.  Justin kom efterfølgende meget i vores hus, indtil han en dag flyttede alle sine møbler, sig selv og sin hund ind hos os.

4_2

Justins hund hedder Elliot og er næsten et år gammel. Mor og Justin siger at hun gerne må sove på mit værelse.

Justin havde også spurgt Mor, om hun ville giftes med ham. Jeg ved ikke hvad det betyder, så jeg lod mig ikke bide mærke i det. De kan gøre hvad de vil.

4_3

Jeg har fødselsdag i morgen, og Justin har snakket om at han har en stor overraskelse til mig. Jeg ved bare ikke hvad det kan være. Hvad kan han give mig, som jeg ønsker mig? Jeg tror faktisk bare at det er noget de siger, fordi de ved jeg ikke kan lide dem.

Næste morgen vågnede jeg ved at Elliot pev, fordi hun skulle ud og tisse. Hvorfor kunne hun ikke bare gå ud til 2411 og bede hende lukke hende ud….?

4_4

Skolebussen holdte allerede foran vores hus da vi kom tilbage, så på grund af Justins dumme kræ, så fik jeg ikke noget morgenmad og jeg kom for sent i skole!

Jeg gider ikke sætte forventningerne op til den her dag, men jeg håber alligevel at den bliver bedre end det her!

 

Kærlig hilsen Swetlanja