Swetlanjas Dagbog #12

Kære dagbog.

I dag er det min 21 års fødselsdag. Det er der jo to fantastiske ting ved. For det første er jeg nu voksen, og må flytte hjemmefra. Og for det andet skal jeg tilbage til mig egen tid!

Inden da er der dog nogle ting der skal på plads, jeg har nemlig tænkt mig at blive boende der, og Mor har sagt at jeg gerne må bo i vores gamle hus.

Jeg skal også spørge Morgan om han vil med. Han har aldrig været der, så jeg kan godt forstå hvis det er lidt skræmmende for ham, det er jo præcis det samme som da jeg første gang kom til fortiden.

Mor har også sagt at jeg ikke behøver tage 2411 med, Mor har nemlig brug for hende. Til gengæld har jeg fået en masse nanitter og egenskabsplader af hende, som jeg enten kan sælge eller bruge til at bygge min egen bot.

12_1

Jeg glæder mig også til at finde ud af hvordan fremtiden ser ud. Jeg har ikke fortalt nogen om hvordan det var sidst, da jeg sneg mig afsted med 2411. Jeg skulle gøre mit forhold til Mor godt, så jeg ikke ville ødelægge fremtiden, og jeg synes da også selv at vi er gode venner. Både mig og Mor, men også Justin, Magdalene og tvillingerne. Og Elliot.

Elliot er gået ved at være ret gammel. Jeg overvejer at tage hende med så hun kan få et evigt liv. Samtidig er jeg bange for om det er for meget for så lille en hund.

Jeg har planlagt at tage til fremtiden inden jeg inviterer Morgan med. Han skal ikke bydes, hvis jeg ikke har fixet problemerne. Allerede i morgen tager jeg afsted.

Jeg vågnede tidligt om morgenen, sagde farvel til min familie, og susede afsted til tidsportalen. Jeg krydsede fingre hele vejen, mens jeg kiggede på alle de pinke stjerner for mine øjne. Gad vide hvordan det ser ud så mange år efter.

12_2

Jeg ærgrede mig lidt over at jeg kom i mit fortidstøj og makeup. Folk må ikke tro at jeg er underlig. Jeg skulle have skiftet hjemmefra. Det må jeg bare gøre når jeg kommer frem.

Jeg ved ikke helt hvordan det skal se ud, jeg ved bare at det skal være farvestrålende. Eller sådan var det i hvert fald da jeg var en lille. Alle folk var farvestrålende. Sidst da jeg var teenager, der var alt bare gråt og tåget. Der var ingen farver eller noget som helst.

Da jeg kom til fremtiden, valgte jeg med vilje at lukke øjnene, og smutte ud på badeværelset. Jeg ville være klar til at ligne en fra min egen tid, inden jeg gik på gaden, for at se hvordan det stod til.

Jeg kan også låne noget af Mors tøj, som hun brugte dengang.

12_3

Den blonde, neutrale farve blev skiftet ud med lækre nuancer i lilla, lyserød og turkis, og det kedelige flade hår, blev krøllet og sat op i en stor dusk.

Min makeup blev også drastisk forandret. Jeg var bestemt ikke en lille grå mus mere. Jeg var nærmere en unik farvepalet.

Da det kom til tøjet var jeg mere i tvivl. Jeg ved jo at moden hele tiden skifter, og Mors tøj er jo 20 år gammelt. Men det er bedre end den her pinke kjole jeg har på nu.

Jeg valgte en foldekjole i farver der matcher både hår og makeup, og valgte at beholde mine sko på.

12_4

Da jeg var færdig med makeoveren besluttede jeg mig for at tage lidt at spise. Jeg var simpelthen for nervøs til at gå på gaden. Tænk hvis jeg ikke havde klaret det? Så ville fremtiden være ødelagt og jeg ville ikke have mulighed for at ændre den igen.

Da jeg kom ud i køkkenet kunne jeg skimte ud af vinduet da der lå en skraldebunke ved siden af skraldespanden. Det er et rigtig dårligt tegn det dér!

Jeg besluttede at jeg ikke ville gå på gaden i dag. Jeg ville sove på det først, og måske ville jeg endda tage hjem til Mor og Justin.

 

Kærlig hilsen Swetlanja