Swetlanjas Dagbog #10

Kære dagbog

Mor og Justin er endelig taget på den der forlænget weekend, 2411 er med Magdalene hos hendes mormor og morfar. Tvillingerne sover og jeg har inviteret til fest for nogle fra klassen. Og Morgan kommer også. Han er nok verdens sødeste fyr. Jeg håber sådan at han inviterer mig med til skoleballet.

10_1

Det var sent på aftenen da Morgan spurgte mig om jeg ville med ud og se på stjerner. Jeg synes det var rigtig koldt og mørkt, men ville gerne tilbringe lidt alenetid med ham. Vi tog vores overtøj på, og listede diskret væk fra de andre, som var optaget af holotv’et.

Udenfor tog han min hånd, og hev mig ind til sig. Vores øjne mødtes et øjeblik og blev afløst af små, generte smil. Han lændede sig ind mod mig, og kyssede mig. Sikke en fantastisk følelse! ”Jeg vil have et til”, tænkte jeg, og lænede denne gang hele min krop mod hans. Han tog imod og omfavnede mig.

Der stod vi, i noget der føltes som en evighed. Sneen dalede ned omkring os. Det var simpelthen så romantisk!

Resten af festen var også en flyvende succes. Selvom vi havde lidt svært ved at koncentrere os i skolen dagen efter. Nogle havde lidt tømmermænd, andre havde slet ikke fået sovet. Dagen skulle bare overståes, og så skal jeg hjem og rydde op, så ingen fatter mistanke til festen.

Desværre var de allerede kommet hjem, inden jeg nåede hjem fra skole. Jeg fik en ordentlig skideballe af 2411, blev bedt om at lave mine lektier og derefter kunne jeg indfinde mig på mit værelse resten af dagen og aftenen.

10_2

Min stuearrest lød på 2 dage. I den tid måtte jeg ikke engang ses med Morgan andre steder end når vi var i skole.

Om 2 dage er det også jul, så til den tid ville jeg være ’fri’. Mor har inviteret sine forældre og deres botter, samt hendes onkler. Jeg har fået lov at invitere Morgan.

Vi er endnu ikke kærester endnu, men får ofte af vide at vi opfører os sådan. Jeg er ikke sikker på hvad titlen ’kærester’ ville ændre. Jeg tror jeg spørger ham, om vi skal være det.

Vi har snefri i dag, så i den anledning har jeg inviteret Morgan over. Jeg må jo endnu ikke tage ud af huset.

10_3

Jeg har brugt det meste af morgenen og formiddagen på at se perfekt ud. Mor siger at det betyder at så er jeg virkelig forelsket.

Mens jeg står oppe på mit badeværelse, stadig kun iført nattøj, hører jeg dørklokken. Jeg er ikke nervøs, for Morgan skal først være her om 2 timer.

Men da jeg hører hans stemme stivner jeg. Hvorfor er han her allerede? Mor kommer op af trappen til mig, med et stort smil. Noget siger mig at hun har en finger med i spillet. Hun beder mig hoppe i både tøj og overtøj og følge med Morgan.

Vi tager ned til vinterfestivallen, nede i parken. Morgan har booket et snowboard kursus til os. Jeg er lidt skræmt over det, men samtidig er jeg sikker på at det nok skal blive sjovt.

10_4

Jeg havde helt ret. Det var vildt sjovt, også selvom vi faldt og tumlede rund et par gange.

Da vores time var færdig, gik vi over mod madboderne og bestilte noget varm kakao.  Daten sluttede på skøjtebanen. Dét var noget jeg kunne finde ud af, så jeg tog Morgans hænder i mine, og lod os snurre rundt. Han så på mig som om han ville spørge om noget. Jeg smilede stort og gav ham et kys.

Han kiggede op, ”vi er da kærester, ikke?” spurgte han. Jeg smilede endnu mere, for nu vidste jeg at det var sandt. Det her ville være min bedste jul nogensinde.

10_5

Da mørket faldt på tog vi hjem. Vi var ved at blive godt kolde, men ikke vores hjerter. De var fyldt med varm kærlighed.

I morgen er det jul, og der kommer min kæreste hjem til mig. Jeg glæder mig!

 

Kærlig hilsen Swetlanja