Sunlit Tides – En eksotisk verden i Sims 3

En paradisø uden at have Sims 3 Paradisøen, det er hvad Sunlit Tides kan give dig – eller give dig endnu en paradisø hvis du nu er så heldig at have udvidelsespakken. Sunlit Tides er en af de efterhånden mange verdener i Sims 3, som kan give dig nye udfordringer og underholdning i The Sims – samtidig med der bliver skruet helt op for ø-livet, og lad os være helt ærlige, hvem drømmer sig ikke væk til en paradisø af og til? Det gør vi i hvert fald!

solnedgang-sunlit-tides

Sunlit Tides – en paradisø til Sims 3

Jungle, eksotiske bungalows, villaer med havudsigt og hyggelige aktiviteter på stranden. Strandlivet og ø-livet er perfekt til livsnyderen, hvad end det er at slappe af med ens udkårne på stranden under en palme og se solen gå ned, eller udforske øens frodige natur, leder efter gemte skatte osv.

Sunlit Tides blev udgivet den 23. august 2012 via Sims store, så vi har her at gøre med en efterhånden gammel kending, som dog ikke desto mindre stadigvæk er en super fed verden at bo i. Det er en halvpebret pris man må betale, nemlig 2.450 simpoint for standard pakken eller 4.350 simpoints for guldpakken. Med guldpakken får du flere sjove objekter såsom massagebord og dampsauna – så kan man vurdere om det er nok til man vil betale dét ekstra.

sunlit-tides-massage

sims-3-sunlit-tides

sunlit-tides-sims-3-verden

Inspireret af Hawaii, Fiji og Tahiti

Minder Sunlit Tides dig om øer rundt omkring i verden? Vores første tanke var “wauw, Hawaii!” – og det er lige præcis også øer som Hawaii, Fiji og Tahiti som skaberne har ladet sig inspirere af. De fleste Simmerne på øen går rundt på bare tæer uanset om det er afslappet tøj de har på eller formelt tøj, der kan man tale om total afslapning.

I Sunlit Tides finder du en moderne lille by downtown, som naturligvis indeholder alle de nødvendige og sædvanlige butikker og steder som du kender fra de andre Sims 3 verdener. Det er alt lige fra parker til søer, skole, festival plads, hospital osv.

 

Køb Sunlit Tides i dag

Så hvad siger du til det? Trænger dine Simmere til en tur væk fra det gamle nabolag? Så er Sunlit Tides en stensikker vinder. Du kan købe Sunlit Tides i store lige her.

sims-3-sunlit-tides-1   sunlit-tides-aktiviteter      sunlit-tides-verden-2

 Har du Sunlit Tides? Og i så fald, hvad synes du om den?