spøgelsesjæger profession sims 3

Spøgelsesjæger profession

Med Sims 3 Drømmejob kom professionen “spøgelsesjæger“, og det betyder at din Simmer får mulighed for, at fange spøgelser og tjene penge på det! En profession er ikke det samme som en karriere eller et ‘traditionelt job’ i Sims 3, for med en profession er din Simmer mere fleksibel, og bestemmer selv hvornår han/hun vil tage et job.

I spøgelsesjæger professionen kan din Simmer tjene gode penge, få et par seje gadgets inden for spøgelses-branchen, samle på sjæle og få mulighed for at få en slags spøgelsesjæger værktøj lidt alá samlingshjælperen (collection helper) hvor man kan se alle de sten, dyr, frø m.m. som er tilgængeligt i nabolaget.

 

Om spøgelsesjæger professionen

Som spøgelsesjæger er arbejdstimerne altid de samme. Det er mandag-fredag fra 17.00 – 3.00. Sene nattetimer som giver mulighed for, at din Simmer kan nyde dagen med hvad end de godt kan lide at lave i deres fritid. Når det er arbejdstid vil du kunne se de ledige jobs på kortet over nabolaget, og det er helt op til dig selv om du vil tage det eller ej. Nogle dage kan der være mere at lave end andre.

Der er et par forskellige opgaver du kan lave i dit job som spøgelsesjæger og de er;

 

Spirit invasion: Her samler du sjæle med en Banshee Banisher, og det giver gode $$.

Community investigation: Her går din Simmer ind i et kaninhul (kaninhul betyder, at du ikke selv styrer Simmeren alá på sygehuset, skolen m.m.). Det giver gode penge, og samtidig får du muligheden for lige at tage en slapper og fokusere på noget andet imens.

Poltergeist invasion: Det kan være svært at spotte, men enhver genstand der flyder/flyver i rummet kan potentielt set være en poltergejst som du kan udrydde.

Ghostly presence: Ved niveau 5 får du mulighed for denne type arbejde. Her skal du finde spøgelserne rundt omkring på grunden og snakke med dem på normal vis. Du skal forsikre dem om, at de efterladte Simmere er ved godt mod, snakke med dem om deres liv og bede dem om at krydse over på den anden side. Eller du kan bruge din Banshee Banisher og få det overstået hurtigere.

Angry Ghost invasion: Spøgelserne er rundt over det hele og skaber kaos. Din Simmere skal få dem til at slappe af og lade være med at genere beboerne.

(Hvis du har de danske ord for jobtyperne må du gerne skrive det i en kommentar) 

 

Betaling som spøgelsesjæger

Som spøgelsesjæger får du hver uge et stipendium, altså en grundbetaling. Det er ikke specielt meget, og lønnen du kan tjene derudover ligger i mængden af jobs du tager om aftenen. Alle de sjæle du samler kan du sælge til Videnskabscentret, og jo hurtigere du sælger dem jo højere værdi har de.

Når du når til niveau 10 i professionen vil du få mere betalt per job du udfører. På niveau 5 får du et Spook-o-Meter, som gør at din Simmer kan lede efter skjulte sjæle som gemmer sig i diverse genstande.

 

Sådan får du succes som spøgelsesjæger

For at gøre jobbet som spøgelsesjæger godt kan du fokusere på: logik færdigheden, undersøgelser og samling af sjæle. Derudover kan det være en fordel hvis din Simmer har egenskaben ‘geni – som kan hjælpe dem godt på vej med de forskellige færdigheder de skal have.

 

Se flere forskellige jobs din Simmer kan have her!