sparringsturne sims 3

Sparringsturnering med The Sims 3 Verdenseventyr

En sparringsturnering foregår principielt på samme måde som skakturnering, som måske er lidt mere bekendt for de fleste spillere end sparringsturnering er. Det er en mulighed der kom med Kampsportsfærdigheden i Sims 3 Verdenseventyr.

Formålet med at sparre, ud over at blive bedre til kampsport, er at kunne forsvare sig selv. Oftest i forbindelse med at du bevæger dig i gennem de forskellige gravkamre. Hvis din simmer har deltaget i mange kampe og måske endda er ”The Grand Master”, så vil de klare sig godt imod mumierne. Jo mere du øver sparring, jo bedre vil du blive.

Du udfordrer andre simmere via telefonen og vælger “Afgiv udfordring i Sparringsturneringen”. Når du har vundet 20 kampe bliver du Grand Master. Du kan med lidt god vilje godt nå igennem 3-4 kampe på en dag. Hvis du har problemer med at vinde kampe, selvom du har et højt niveau i kampsport, så prøv at sparre lidt mere for at forbedre dine odds.

Simmerne i videoen har ret højt niveau, hvilket du kan se dels ved farven på deres dragt og fordi der kommer sådan nogle blå streger omkring dem. Det ser ikke nødvendigvis så yndefuldt ud de første gange man prøver det ;-)

 

Har dine simmere prøvet at deltage i sparringsturneringen?