Sociale netværksevner

Sociale netværksevner er en færdighed der er bygget op omkring den nye smartphone, der kommer med The Sims 3 universitetsliv. Alle simmere kan få denne færdighed, men det er ikke noget man bliver rig af at være god til.

Denne færdighed giver nogle unikke muligheder for din simmer, hvis du bliver god til det, som f.eks. at møde simmere med specifikke egenskaber, at booste nogle forhold med andre simmere i de tre sociale grupper og manipulere med andre simmeres forhold med hinanden.

Sådan lærer du færdigheden

Man kan få undervisning og læse bøger om sociale netværk, hvilket kan være en god idé, da der ikke er en egentlig måde at øve sig på, på samme måde som når du vil lære at male f.eks. Grundlæggende så bruger du færdigheden via din smartphone, som du finder der hvor du normalt finder telefonen.

SMS beskeder og andre funktioner

At sende sms’er er en måde at starte på, eftersom hver sms du sender vil give din simmer en lille smule erfaring. Gør du det tit nok er det også en måde at vedlige holde venskaber med andre simmere, men det er ikke så godt til at bygge rigtig gode venskaber. Din simmer kan faktisk ende med at blive afhængig af sin smartphone når de bruger den meget, hvilket gør at de får en +40 humørstump i 6 timer. Det kan påvirke simmeren lidt, når denne humørstump forsvinder, så husk at tjek telefonen i ny og næ, streame en video eller søg lidt på nettet på den, så dette behov opfyldes. Efterhånden som du øger din evne indenfor denne færdighed, så kan du skifte cover på telefonen via telefonindstillinger.

sms

Find en simmer App

Når du når niveau 4 i sociale netværksfærdigheden så låser du op for “Find en simmer” appen, som gør det muligt at søge efter simmere med specifikke favoritter og egenskaber. Når du har fundet en simmer, så bliver de automatisk inviteret til dit hus, så du kan møde dem. Det er dælme smart!

Blogs

På niveau 1 kan du starte en personlig blog. Dette er måden, hvorpå du kan tjene penge med den sociale netværksfærdighed. På niveau 3 kan du lave en blog der anmelder ting og på niveau 5 en blog om nyheder. Hver type blog gør det muligt at skrive indlæg eller tage billeder med henblik på at få nye faste læsere. Din blog får tildelt stjerner efter, hvor mange faste læsere den har og jo flere stjerner du får jo flere ting låser du op for. F.eks. får du hurtigere indflydelse i de forskellige sociale grupper og du får større donationer fra læserne og endda også muligheden for at starte på et højere niveau når du søger job og har en 4-5 stjernet blog. Du kan skife imellem hvilken type blog du har, men du vil tabe 30 % af læserne, hver gang du gør det.

blog

Blogniveauer:

  • 0,5 stjerner: 20 læsere
  • 1 stjerne: 50 læsere
  • 1,5 stjerne: 150 læsere
  • 2 stjerner: 300 læsere
  • 2,5 stjerner: 500 læsere
  • 3 stjerner: 750 læsere
  • 3,5 stjerner: 1000 læsere
  • 4 stjerner: 1250 læsere
  • 4,5 stjerner: 1500 læsere
  • 5 stjerner: 2000 læsere

Salg af bloggen og donationer

Når din blog har 4 eller flere stjerner, så kan du begynde at få fornuftige tilbud om at sælge din blog. For en 5 stjernet blog kan du få op til 7.000 simoleoner, men det tager lang tid at bygge en blog op til det niveau, så det er ikke sikkert det kan svare sig at sælge den. Det er bedre at få et højt niveau og så bede sine læsere om donationer, da du godt kan få op til 800 simoleoner fra en stor donation. Når du spørger efter donationer er der større sandsynlighed for at du får en donation den efterfølgende dag. Du kan gøre dette en gang om dagen.

Tab af læsere

Når du blogger vil du på et tidspunkt få en “blogged out” humørstump. Når du ser denne så hold en pause med at blogge og vent på at den går væk. Ethvert indlæg du laver imens du har “blogged out” humørstumpen resulterer i at du taber læsere, ligesom at hvis du blogger når du er i godt humør giver din simmer nye ideer til indhold og generelt betyder flere læsere.

At få flere læsere

Hvor mange læsere du har baseres på et tilfældigt tal, din sociale netværksfærdighed, din evne til at skrive og hvilke egenskaber du har. Nedenfor kan du se hvilke egenskaber der er gode at have til hvilken type blogs.

Personlig blog:

Positive egenskaber: Uimodståelig, karismatisk, flirtende, venlig, festabe, håbløs romatiker og computer geni.

Negative egenskaber: Enspænder og ond.

 

Anmeldelses blog:

Positive egenskaber: Kunstnerisk, nemt imponeret, AvantGarde, perfektionistisk, nasser, sparsommelig, computergeni.

Negative egenskaber: Sjusket og doven

 

Nyhedsblog:

Positive egenskaber: Bogorm, modig, genial, heldig, ambitiøs, computergeni.

Negative egenskaber: Doven

 

Relationship transmogrifier

På niveau 7 låser du op for Relationship transmogrifieren, som vi ikke er helt sikre på hvad hedder på dansk endnu. Ved i det? Denne tillader dig at bestemme hvilket forhold der skal være imellem to simmere du kender. Først kan du kun bestemme om de skal være venner, bekendte eller ikke bryde sig om hinanden, men på niveau 8 kan du vælge at de skal være et romantisk emne eller måske endda fremmede! På niveau 9 kan din simmere vælge fjender eller gode venner og på niveau 10 kan du bestemme om de skal være bedste venner, kærester. Dette åbner altså pludselig op for nogle helt nye sociale manipulationsmuligheder, som vi i hvert fald skal se meget nærmere på! Hvilken fest kan det ikke ende i, når din simmer tager telefonen frem til en fest og pludselig kan bestemme om stemningen skal være fjendsk eller romantisk!