Snydekoden der giver langtidslykke point

langtidsbelønning sims 3 snydekoder
Sims 3 snydekoder er og bliver bare ved med at være lidt interessant for mange af os. Uanset hvor meget vi sværger til at spille uden og at være “clean”, så kan der ske en smutter af og til. Det kender I sikkert godt? Det gør vi i hvert fald!

Derfor vil vi give en lille anbefaling videre til jer som godt kunne tænke jer at prøve de forskellige langtidsbelønninger af, men som godt har indset at det kan tage laaang tid at optjene over 20.000 langtidslykke point flere gange. Der er uden tvivl mange af jer der allerede kender snydekoden, så kan I jo bare komme med jeres anbefalinger til hvilke langtidsbelønninger der er særligt sjove eller seje.

Derudover kan snydekoder, i vores øjne, faktisk være en rigtig god måde at finde ud af, hvor mange muligheder der er i Sims 3. Hvor mange af jer har f.eks. prøvet alle de forskellige egenskaber, eller alle de forskellige langtidsbelønninger? Vi har spillet med siden start, og vi er ikke nået igennem endnu (Puha, vi bliver helt forpustede bare ved tanken).

 

Sims 3 snydekoden der giver flere langtidslykke point

Trin for trin guide

Du kan følge trin for trin billedguiden til hvordan du optjener hurtige langtidslykke points eller se videoen nederst i indlægget.

For at kunne udføre denne snydekode med succes, er det ekstremt vigtigt at du indtaster koden det rigtige sted, og at du klikker det rigtige sted! Gør du ikke dette vil det ikke virke – punktum. Så hvis du oplever at det ikke fungerer for dig, så har du formentlig gjort noget forkert. Vi prøver at illustrere det så godt som muligt.

 

Trin 1

langtidslykke kode sims 3

For at aktivere koden skal du være ude i hovedmenuen, der hvor du vælger hvilken familie du skal gå ned til. Når du er i hovedmenuen trykker du ctrl + shift + c for at få snydekode vinduet frem, som med alle andre koder. Herefter skriver du ‘testingcheatsenabled true‘ og trykker enter.

 

Trin 2

langtidslykke kode sims 3

Fortsæt ned til den valgte familie.

 

Trin 3

langtidslykke kode sims 3

Klik dig ind under ‘langtidslykke‘ fanen som set på billedet herover. Her kan du se præcis hvor mange point du har lige nu, og hvilke belønninger din simmer har. For at øge antallet af langtidslykke point, skal du holde ctrl knappen nede, mens du med musen klikker på det område vi har markeret med pilene. Det er ikke et særligt stort område, men er ca. lige ud for hjørnet af kistens bund.

 

Trin 4

Se point mængden stige for hvert klik, og stop når du synes du har nok.

langtidslykke kode sims 3

 

 

Det ér faktisk så simpelt at få pointene som vi har vist på billederne. Det kræver bare at du er præcis med at indtaste koden i hovedmenuen, og at du klikker det rigtige sted. Oplever du fortsat problemer kan det muligvis være en fejl i dit spil – snydekoden i sig selv er i hvert fald ikke mere avanceret end som vi har vist nu.

 

Videoguide der viser hvordan du får flere langtidslykke point

I videoen herunder viser vi jer hvordan man får flere langtidslykke point ved brug af snydekoden testingcheatsenabled true. I skal følge guiden til punkt og prikke, ellers vil det ikke virke.

– Det kan anbefales at se videoen i høj kvalitet og fuldskærm.