Slægtshistorie i Sims 4

En af de mest efterspurgte features til Sims 4 er Stamtræet, som vi alle var så glade for i Sims 3.

Men fortvivl ej, nu kommer der nemlig Genalogi i spillet og stamtræerne bliver taget til et helt nyt niveau.  Jer der holder af at dokumentere hver eneste simmergeneration, printe deres stamtræer og holde styr på de komplekse forhold, de udvikler, vil få stor glæde af redskabet Genalogi.

Med genalogi featuren vil du kunne se på din simmers familiehistorie, blandt andet brødre og søstre, mødre, fædre, bedsteforældre (og oldeforældre, tipoldeforældre osv.), stedforhold (såsom stedforældre), halve forhold (såsom halvsøskende) og selvfølgelig partnere.

Slægtshistorie_1

Du kan finde denne feature i Lev! Ved at åbne panelet Simologi (eller ved at trykke på Y-tasten).

Derefter kan du klikke på Vis Genealogi for hus.

Slægtshistorie_2

Nu kan du se hele familien og spore alle de forhold der har udviklet sig gennem deres levetid.

Jah, hvor er vi glade for at denne mulighed er kommet tilbage! Og så endda i en sejere udgave end nogensinde før :D

Et eksempel fra den virkelige simmerverden…

Slægtshistorie_3

Først møder Malcom Beatrice. De bliver gift og får tre friske sønner: Pablo, Paulo og Steve.

Pablo blev forelsket i en knøs ved navn Steve, som ofte blev forvekslet med broderen Steve. De adopterede tre børn, hvoraf en også hedder Steve. Det er tre gange Steve i én familie. Ved hjælp af Slægshistorie kan du nu med lethed finde ud af hvilken Steve, der er tale om.

Paulo faldt pladask for Lettucia, hvis efternavn var Crisp. Lettucia havde en dejlig datter fra et tidligere forhold, Tomata. Selvom Paulo var som en far for hende, ved vi via Slægtshistorie, at han er hendes stedfar.

Endelig mødte Steve (ja, den originale Steve) Jane. De blev noget så forelskede og var helt uadskillige. De blev gift og fik en smuk datter, Jean. Jean var underskøn med sine røde lokker. Desværre blev familien ramt af en tragedie – Jane døde for tidligt. Efter mange års sorg mødte Steve Janie. Ingen overså ironien. Janie og Steve fik datteren Joan for rigtigt at forvirre folk. Slægthistorie viser, at Joan faktisk er Jeans halvsøster.

Vi glæder os til at bruge dette værktøj og ikke mindst til at se hvad det kan bruges til i forbindelse med alle de gode historier på simshistorier.dk. Hvad glæder i jer mest til?