skjulte grunde i sims 4

Skjulte verdener i Sims 4

Vidste du, at der i Sims 4 nabolagene er hemmelige verdener? Hvis ikke, så ved du det hermed nu – og vi fortæller dig naturligvis hvordan du opsnuser dem. Der findes i alt 2 hemmelig grunde eller verdener i Sims 4: den ene er i Willow Creek og den anden i Oasis Springs.

 

Sådan finder du den hemmelig grund, Sylvan Glades, i Willow Creek

skjulte-verdener-på-kort

sims-4-skjult-verden-13

sims-4-skjult-verden-14

Den første skjulte verden finder du i Willow Creek. Den befinder sig i et gammelt træ der er yndigt dekoreret. Det er det eneste træ der ser sådan ud, så du kan ikke misse det.

Din simmer vil som udgangspunkt kun have en mulighed for at interagere med træet, og det er at kigge på det. Du skal kigge på træet omkring 2 eller 3 gange før du får åbnet op for endnu en mulighed.

sims-4-skjult-verden-7

Næste mulighed du får er, at vande træet. Gør også dette 2 eller 3 gange.

sims-4-skjult-verden-8

sims-4-skjult-verden-9

Næste mulighed er at komplimentere bladene, gør dette cirka  2 gange.

sims-4-skjult-verden-10

Nu skulle du se, at der åbner sig et hulrum i træet, og du har muligheden for at udforske.

sims-4-skjult-verden-15

Når du udforsker træet skal du klikke dig igennem en række af forskellige valgmuligheder. Det er ikke sikkert du får det rigtigt i første hug, men så prøver du bare igen. Vi kan desværre ikke huske den præcise rækkefølge af hvad vi valgte, da der var en del af dem. Så prøv dig frem!

sims-4-skjult-verden-11

 

Når du får valgt den rette kombination ankommer du til dette lillafarvede paradis. Når du først ankommer til Sylvan Glades er der ingen planter, frøer, mineraler m.m. du kan tage med hjem, men så snart du starter play knappen begynder de at poppe op. Du kan bl.a. finde basilikum, liljer, løvemund, klokkehyacint, svampe, pære træer og kirsebær træer. Du kan læse hele haveguiden til Sims 4 her.

 

sims-4-skjult-verden- sims-4-skjult-verden-1 sims-4-skjult-verden-2 sims-4-skjult-verden-3 sims-4-skjult-verden-4 sims-4-skjult-verden-5 sims-4-skjult-verden-6

 

Sådan finder du den hemmelige grund, Forgotten Grotto, i Oasis Springs

For at få adgang til den hemmelige grund i Oasis Springs, skal du først og fremmest have niveau 10 i fingerfærdighed. Det kan du få ved at læse en hulens masse bøger, reparere ting eller ved at snyde dig til det.

fingerfærdighed sims 4

Så snart du har niveau 10 i fingerfærdighed, skal du rejse til parken i Oasis Springs.

sims-4-oasis-springs-park

Så snart din simmer ankommer til parken, skal du finde den aflukkede skakt helt oppe bagved. Vi har markeret den med en rød pil herunder. Når du klikker på den, vil du kunne åbne den med vold.

hemmelig-grund-oasis-springs-sims-4

oasis-springs-hemmelig-grund

sims-4-hemmelig-grund-oasis-springs

Når din simmer har åbnet for skakten bevæger du dig ind, og skal ligesom i Willow Creek, klikke dig igennem et par valgmuligheder. Vi kom frem til, at du skal vælge bred sti > stige > afsats (ret os endeligt hvis det ikke er korrekt, det er baseret på hukommelsen efter 3 forsøg).

Når du har valgt de korrekte svarmuligheder, vil din simmer fortsætte ind i den hemmelige grotte – som på ingen måde er lige så magisk som den i Willow Creek, men bestemt stadigvæk har charme! Her kan din simmer også fiske, grave skatte op og høste planter som løg, salvie, liljer, svampe, og kartoffel.

 

fiske-sims-4-grotte

grotte-sims-4-hemmelig

don-lothario-fisker-sims-4