Skjulte øer i Sims 3 Paradisøen

Skjulte øer er noget vi aldrig før har haft fornøjelsen af at opleve i Sims historien, og ja det er øer vel egentlig i det hele taget! Men i Sims 3 Paradisøen kan vi nu for alvor få lov til at udforske og lege, med skjulte øer der gemmer sig rundt omkring i Isla Paradiso!

 

Udforsk Isla Paradiso og find en skjult skat

Når du rejser rundt på de forskellige øer i Isla Paradiso vil du finde skatte og flasker der indeholder brudstykker af et kort. Hvis eller når din Simmer finder 4 stykker kan de i deres rygsæk klikke på stykkerne og rekonstruere det – sejt! Det vil betyde at du nu kan rejse ud til nogle af de skjulte øer og gøre dem til dine egne, men det er dog ikke alle øer kan findes med et kort.

 

Sådan finder du en skjult ø

Der er forskellige måder hvorpå du kan finde de skjulte øer. Det er begrænset præcis hvor meget vi ved om det endnu, men ved at spille med ferie resorter, dykke under vandet eller ved at få en karriere som livredder på stranden kan du låse op for hemmelige indgange til de skjulte øer. Når du finder en skjult ø vil denne ø være skjult af en tåge der langsomt letter, og øen vil blive din helt private grund som du kan bygge på. Vær opmærksom på, at du faktisk også kan finde deciderede skatte på din nyfundne ø, spændende!

Sims 3 paradisøen skjulte øer

Sims 3 paradisøen skjulte øer

Snydekode til at finde alle øer

Har du ikke tålmodigheden eller heldet, til at finde de skjulte øer, ja så er der en snydekode som skulle kunne gøre lige akkurat det. Som med alle andre Sims 3 snydekoder aktiverer du snydekode feltet ved at trykke ctrl + shift + c og derefter skriver du discoverAllUnchartedIslands.

Sims 3 paradisøen skjulte øer

 

 

køb sims 3 paradisøen

 

 Bestil dit Sims 3 Paradisøen i dag!

Ved du at du skal have Sims 3 Paradisøen? Så kan du forudbestille det lige her!

 > Forudbestil Sims 3 Paradisøen hos Origin