Simsleksikon på Gamescom

Vi er så heldige, at vi er blevet inviteret til Tyskland for at deltage på Gamescom fredag i næste uge. Hvad skal vi der? Vi skal naturligvis ned for at se og høre mere om The Sims 4 og det glæder vi os super meget til!

Og hvis det kommer til at foregå, som vi har set på de foregående arrangementer, så kommer vi også til at høre mere fra producerne bag spillet samt naturligvis at prøve at spille The Sims 4. Men vi har desværre ikke noget program for dagen endnu, så vi ved ikke helt hvad vi har i vente.

Forhåbentlig får vi mulighed for at stille nogle spørgsmål til producerne og det er her i kommer ind i billedet! Hvad har i af spørgsmål omkring The Sims 4? Hvad ville i spørge om, hvis i fik chancen? Så skal vi gøre vores bedste for at få svar på dem. Og ikke mindst, hvad er i allermest nysgerrige efter at vide ift. spillet? Så skal vi prøve at undersøge det, hvis og når vi får chancen for selv at spille. Lad os høre i kommentarfeltet, så skal vi gøre hvad vi kan for at vi alle får mest muligt ud af denne chance :-)

gamescom