Sims 4 verdener og muligheder

For nylig skrev vi et indlæg omkring det med de forskellige verdener i Sims 4, og at det nu ikke længere er et åbent nabolag som vi kender det fra Sims 3. Selvom det bliver fremstillet som værende ret negativt, så viser det sig nu, at der altså også er positive ting forbundet ved det – og det er vi jo glade for at høre!

Læs med herunder, hvor SimGuruZephyr kommer med en forklaring til de to nye verdener til Sims 4.

 

Hej alle The Sims-spillere! Jeg vil gerne fortælle lidt mere om de farverige verdener, hvor du og dine simmere sammen skal skabe jeres egne unikke historier i The Sims 4.

Vi starter i Willow Creek, som er meget frodig og grøn og gerne skulle virke nogenlunde genkendelig for erfarne fans. Vi ville gerne sætte Willow Creek sammen med noget helt andet, og den verden er Oasis Springs. Oasis Springs er visuelt bjergtagende med klippefyldte landskaber, der måske kan vække glade minder hos spillere, der husker Lunar Lakes og Lucky Palms. Du vil se, at det ikke kun er landskabet, der skiller sig ud. Selv husene er unikke i de forskellige verdener.

Nogle genstande er kun tilgængelige i Oasis Springs, mens andre kun kan findes i Willow Creek. Hvis du f.eks. vil lave en lækker grøntsagssuppe, kan du finde gulerødder i Oasis Springs, mens løgene skal findes i Willow Creek. Når du skal lave den perfekte ret, bliver du derfor nødt til at besøge forskellige dele af verdenen for at samle ingredienser, og det er nemt at gøre.

Willow Creek og Oasis Springs består hver især af fem nabolag. Du kan bygge nye hjem og scener på alle grunde i nabolaget, så du kan skabe præcis den verden, du skal bruge til de historier, du gerne vil fortælle. Der er også offentlige rum i disse nabolag, hvor simmerne kan gå på opdagelse, socialisere, lege og spise mad. Hver verden har to nabolag, der allerede er udstyret med scener, så du kan give dine simmere mulighed for at gå ud i byen, så snart du starter spillet.

Vi har gjort nabolagene mere livlige og fyldt dem med simmere med deres egne unikke personligheder. Du ved aldrig, hvad der kommer til at ske. Du kan have travlt med at fiske i den lokale dam, når den smukke Bella Spøgh pludselig løber forbi med Don Lobothomsen i hælene. Du kan også støde på Martin Grundgrabse, der ligger og hviler ud på en bænk efter at have brugt natten på at terrorisere naboerne, mens de lokale børn morer sig i parken! Disse finurlige små historier skriver sig selv og vækker nabolagene til live.

I pagt med naturen

Parker og udendørsrum er også vigtige for de historier, du kan fortælle i The Sims 4. Parken i Oasis Springs har smukke dale, hvor der er masser at udforske, og et billedskønt ørkenlandskab, der er perfekt til skovture og grillaftner. Faktisk er parken så stor, at vi er blevet nødt til at bygge et ekstra toilet, så dine simmere ikke pludselig kommer til at tisse i bukserne, mens de hygger sig!

Ørkenen handler dog ikke kun om mad, leg og sand. Du kan måske ovenikøbet finde en glemt gammel vandpumpe blandt klipperne, hvor det pludselig vrimler med liv. Der er så mange unikke ting at gøre og udforske, at du virkelig vil nyde, hvor let det er at hoppe frem og tilbage mellem de forskellige verdener.

Det er nemt at rejse

The Sims 3 kunne du ikke flytte din simmer fra en verden til den næste eller have forhold til simmere i andre verdener. Men nu kan din simmer f.eks. godt besøge drilske Martin i Oasis Springs, selvom du bor i Willow Creek. Det er lige så nemt som at besøge en af naboerne. Og hvis du senere får lyst til et varmere klima og hellere vil bo i Oasis Springs? Så er det ikke noget problem! Dine simmeres forhold, færdigheder og karrierer flytter med dem. Det er en sammenhængende oplevelse.

Så du kan se frem til nye verdener og masser af plads. Der er så mange spændende muligheder for at skabe dine egne unikke historier. Vi håber, at du vil more dig lige så meget med at udforske Oasis Springs, som vi har moret os med at lave denne verden!

-Sim Guru Zephyr