Sims 4 Game pack: Outdoor Retreat

Så er der endelig kommet informationer ud om den første game pack til The Sims 4 – Outdoor Retreat. Informationerne er hevet ud af den nye opdatering der lige er kommet og vi har samlet dem til jer lige her.

Den 19. december bekræftede EA rygterne omkring den nye game pack, og forklarede samtidig, at det ikke er en udvidelsespakke som sådan, men en game pack der kan sammenlignes med xtra pakkerne i Sims 3.

outdoor_retreat1

Læs med herunder hvor du kan se den officielle udmelding fra EA, og samtidig få et nærmere indblik i, hvad det er den nye såkaldte game pack indeholder. Fortæl os gerne i kommentarfeltet, hvad DU tænker om den nye game pack!

 

Sneak peak på Sims 4 Outdoor Retreat

 

EA’s officielle opdatering:

Jeg har arbejdet med The Sims 4-holdet på noget sjovt. Jeg har virkelig glædet mig til at fortælle jer om det, for jeg ved, at det vil give jer endnu flere muligheder for at fortælle underlige og utrolige historier med jeres simmere.

To ord. Game Pack. Hvad er en Game Pack, spørger du? Game Packs findes kun i The Sims 4. Vores første Game Pack udkommer til januar 2015, men inden vi fortæller om den, vil vi gerne forklare, hvad en Game Pack er.

For cirka ni år siden i The Sims 2-dagene introducerede vi Xtra pakkerne i The Sims-serien for at give jer nye muligheder at fortælle historier med jeres simmere på. Xtra pakkerne fokuserede på særlige temaer og indeholdt tøj, frisurer, møbler og indretningsgenstande.

Sims4_OutdoorRetreat

 

I The Sims 4 fortsætter vi den tradition, mens vi giver jer ENDNU flere muligheder for at fortælle jeres historier, eftersom Game Packs indeholder nye spilfunktioner, nye genstande og nyt tøj, der er baseret på et fælles tema. Fordi vi kan udvide jeres spiloplevelser med Game Packs, kan vi også give jer nogle af de ting, som I har bedt os om, og det er vi virkelig glade for.

Men hvad kan du forvente af den første Game Pack, der udkommer i starten af 2015? Du kan tage dine simmere med på en rejse til Granite Falls, hvor de kan udforske nogle helt nye omgivelser. Træerne er fyldt med nye spilmuligheder. Lejrbålssange, ristede pølser og bjørnekostumer, ih dog!

Så det var et lille smugkig på det, der er i vente. Der kommer snart mere!

Vi snakkes ved, simmere!

-SimGuru Grant

(Kilde)

 

 

The Sims 4 Outdoor Retreat

outdoor retreat sims 4

Så er det frem med campinghabitten, for dine simmere skal udforske udendørslivet i den nye by Granite Falls med den nye udvidelsespakke. Der vil være helt nye destinationer, mulighed for at sætte telte op og lave bål. Maden kommer fra køletasken og din simmer kan finde interesse i de urter der findes i naturen. Der er naturligvis også nyt vandretøj til simmerne og nye unikke udendørsaktiviteter.

Allerede tilbage i Marts blev camping ønsket fra en brugerundersøgelse, så det lader til at EA lytter til feedback fra spillerne. Hvad tænker i om campingtemaet som en ny game pack. Er i begejstrede eller havde i håbet på noget andet?

 

sims-4-outdoor-retreat-billede

outdoor_retreat2

outdoor_retreat_thumb

sims-4-outdoor-retreat-kigge-paa-stjerner