Sims 4 snydekoder til langtidslykkepoint

Vi fortsætter med at bringe Sims 4 snydekoder efterhånden som vi støder på dem, og nu er det endelig blevet tid til en snydekode til langtidslykkepoint. Langtidslykkepoint er de point du kan bruge, til at købe langtidsbelønninger til din simmer – på samme måde som i Sims 3. Det kan f.eks. være belønninger som frugtbarhed (øger chancen for tvillinger og trillinger) og økonomisk hjælp.

Det er dog desværre på ingen måde lige så nemt at snyde dig til langtidslykke point som det var i Sims 3. Der findes to forskellige muligheder for at gøre det i Sims 4, og de er som følger:

Husk først at trykke ctrl + shift + c for at få snydekodefeltet frem

  • sims.add_buff satisfaction_points – giver 100 langtidslykke point og du skal skrive sims.remove_buff points efterfølgende, for at kunne gentage snydekoden én gang til.
  • aspirations.complete_current_milestone – gennemfører dit nuværende stræben niveau og giver dig det antal point der er at hente fra de små opgaver.

milesten-sims-4

I Sims 3 kunne du efter at have indtastet testingcheatsenabled true klikke løs og få langtidslykke point, men her skal du altså sidde og taste løs i evigheder. Det er temmelig uncool hvis du spørger os. Men for at opnå flest point hurtigst muligt, skal du bruge snydekode nummer to.

Se flere Sims 4 snydekoder her.