The Sims 4 | Smugkig

Vi er begyndt at trawle nettet tyndt for at se om vi kan finde nogle smugkig på The Sims 4 og nedenstående er blandt noget af det vi har fundet frem til jer. Vi glæder os i hvert fald ikke mindre nu, det ser virkelig fint ud! Det skal lige siges at kun noget af det er offentliggjort af EA, så hvor vidt det hele er 100 % ægte det ved vi ikke.

sims4_køkken2

Vi synes der er mange fine detaljer i dette køkken. Se bare planterne oven på overskabene, den smarte emhætte, viskestykket på køkkenøen osv. Vi kan godt lide looket her, som vi synes er lidt mere alsidigt end hvad vi har set i Sims 3, hvor det bærer meget præg af amerikansk indretningsstil.

sims4_badeværelse

Vi er også vilde med dette badeværelse. Især der hvor bordet med hylderne over er. Og brusekabinen… Og toilettet… Kunne blive ved ;-)

sims4_soveværelse

Endnu et rum vi synes tager kegler! Der er mange lækre detaljer i dette soveværelse og vi er også ret spændte på de mange lyskilder der virker til at være og som ser ud til at give et andet lys end vi kender fra The Sims 3.

Hvad siger i til den slags indretning? Det er jo en klart moderne stil så vi er ret spændte på hvilke andre stilarter vi kommer til at se. Men indtil videre er vi ret vilde med det.

Nedenfor er nogle af de billeder som EA har offentliggjort fra The Sims 4.

sims4_kreativ

Staffelierne vender heldigvis tilbage, dem ville vi også være kede af at undvære hvis det var tilfældet!

sims4_træning

Og træning skal der naturligvis også til!

Billederne herunder kunne godt indikere at der bliver større fokus på det sociale i The Sims 4. Vi har altid undret os over hvorfor de har lavet sofaborde til Sims 3, når det var svært at sætte det pænt op så det samtidig var brugbart. Nu ved vi jo ikke om det bare er et setup – det er jo set før, men det kunne virkelig være hyggeligt hvis simmerne nu kan interagere omkring et sofabord, holde middagsselskaber osv.

sims4_social

sims4_social2

sims4_spisning

Det sidste billede her er et der er blevet lækket fra nogle udviklere. Det kunne godt tyde på at ovenstående billeder derfor er gode nok, da vi kan se visse designelementer der går igen.

Vi tror dog ikke at selve brugergrænsefladen er den endelige, da EA før har fortalt at der bliver lavet en brugergrænseflade til spiludviklerne, så de nemt kan styre spillet og teste det i alle afskygninger og når de så udgiver spillet, så kommer det til at se lidt mere lækkert ud.

sims4_gui

Hvad siger i til det hele? Er i lige så spændte på at høre mere fra The Sims 4 som os?