sims 4 luksusfest

Sims 4 Luksusfest

Den 19. maj udkom der den første stuff pack til Sims 4, og den hedder “The Sims 4 Luksusfest” – og det betyder at der RIGTIG skal gang i festerne nu!

Er du bekendt med stuff packs fra Sims 3? 

Hvis ikke, så kan vi fortælle dig at stuff packs er mindre spil-pakker der ikke skal forveksles med udvidelsespakker såsom Sims 4 Arbejdstid. I stuff packs er der altid er et specifikt tema, og så kommer der nyt tøj og møbler med det tema. I den nye Luksusfest stuff pack er der dog også et par nye spilfunktioner.

Vi ved ikke med dig, men vores fester i Sims kunne i hvert fald godt trænge til en glamour-update! ;)

sims 4 lusksufest

Dette siger The Sims udviklerne selv om pakken:

Luksusfest handler om røde løbere og de mest eksklusive fester, der bliver ved indtil morgengry, og som fortjener – nej, kræver – et publikum, der er klædt på til lejligheden. Pakken indeholder fantastiske kjoler, jakkesæt, makeup og tilbehør til simmerne i dit nabolag. Du vil kunne sætte scenen for festen med pulserende, lysende og rytmeforstærkende genstande – som fx en ny bar, skulpturer og blæret lys, der giver nyt liv til dine barer og caféer.

The Sims 4 Luksusfest indeholder to sjove nye spilgenstande, der er uundværlige, hvis du vil holde den perfekte fest. Først er der banketbordet. Du kan dække det med dine simmeres egne retter eller hurtigt fylde det med enkle, nye forretter. Ingen bør feste på tom mave. Den anden spilgenstand er det nye mad- og drikkespringvand, som du kan stille på banketbordet. Fra toppen af springvandet flyder der alskens lækkerier, som fx tyk dekadent chokolade (perfekt til jordbær) og adskillige andre lækre delikatesser. Der er også plads til spillopper – især for simmere, der har stærke kulinariske eller mixologiske evner!

Kilde: TheSims

sims 4 luksusfest

 

sims 4 luksusfest stuffpackKøb Sims 4 Luksusfest

Det fede ved denne stuff pack er, at den kun koster 79 kr! Det er så lidt at vi vist stort set alle kan være med. Pakken er tilgængelig som digitalt download, og kan ikke købes fysisk i butikkerne.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]