Sims 4 FAQ med SimGuruGrant

Tilbage i September lavede Simified en Q&A med en af producerne fra Sims 4, SimGuruGrant. Vi har oversat en række af de spørgsmål som du kan læse herunder. Det besvarer nogle af de esentielle dele af Sims 4, og samtidig nogle af de spørgsmål vi ved mange er interesseret i – såsom om døre kan åbne og hår kan bevæge sig. Bid mærke i, at der kan være sket rigtig meget siden da, og at svarene ikke allesammen er et udtryk for hvad det endelige resultat bliver.

 

Hvilke stadier i livet vil der være i Sims 4, kommer der nogle nye?

Sims 4 vil have de samme stadier som de tidligere spil; baby, toddler, barn, teenager, ung voksen, voksen og ældre. Der kommer ikke nogle nye stadier på vej lige nu.

 

Vil der være nogle sæsoner eller vejrtyper i Sims 4 grundspillet?

I grundspillet er der udelukkende fokuseret på gameplay og Simmerne selv for at skabe den bedste oplevelse. Vejr er noget vi gerne ville tilføje til grundspillet, men det bliver ikke aktuelt.

Kommer der til at være en online forretning ligesom Sims 3 store?

Spillet er stadigvæk in progress, og vi er ikke nået til det punkt endnu, så det kan jeg ikke kommentere på.

 

Vil Simmerne kunne have deres egne biler? Og vil biler i Sims 4 have funktioner ligesom i Sims 2 med svingende døre osv. eller bliver det ligesom i Sims 3?

Simmerne vil uden tvivl være i stand til at få deres egne biler. Med hensyn til hvordan de vil fungere, så kan jeg endnu ikke kommentere på det. Jeg ved dog at døre der kan svinge ville kræve rigtig meget af vores animations hold, så det kommer muligvis/muligvis ikke til at ske.

Vil det være muligt at bygge mere end 5 etager?

Dette spørgsmål er faktisk til SimGuruHouts eftersom han er build mode. Men jeg kan sige, at teamet arbejder på at udvikle spillet til at blive så godt som overhovedet muligt. SimGuruHouts nævnte for nylig i hans build mode demo, at på nuværende tidspunkt i Sims 4, der er det 3 etager og et tag, men de arbejder på det og håber på at lave det højere.

 

Vil der være kurvede vægge? Og er det rigtigt at man vil kunne justere væggens højde?

Der vil være justerbare væg højde! Det er noget helt nyt vi laver som I måske lagde mærke til i Sims 4 traileren. Vi vil måske, måske ikke være i stand til at lave kurvede vægge. Men vi tilføjer hegn med kurver. Det er også noget nyt som vi håber spillerne vil kunne lide.

 

Vil der være rabbit holes? og i så fald, hvilke bygninger?

Lige nu fokuserer vi kun på Create a Sim (CAS), følelser, animationer og bygge mode, så jeg kan ikke diskutere funktioner på nabolag plan på nuværende tidspunkt. Men I vil snart få mere at vide om det.

 

Vil der være et værktøj som Create-A-Style i byggemode?

Create a Style er noget vi ved fans vil have tilbage, og det er bestemt på bordet til diskusion. Det er ikke implementeret på nuværende tidspunkt, og jeg kan ikke sige med sikkerhed om det vil blive det eller ej.

 

Hvordan vil nabolgaene se ud, og vil vi være i stand til at lave vores egne?

Det er endnu en af de ting vi ikke er klar til at tale om endnu, så det kan jeg ikke kommentere på.

 

Hvordan vil aldringsprocessen være i Sims 4? Vil der være flydende eller i stadier?

Aldring vil være i normale stadier som vi kender det fra de tidligere spil.

 

Vil custom content blive understøttet?

Selvfølgelig! Vi elsker at se hvad fællesskabet kan tilføje med deres kreativitet.

 

Hvilke online features vil der være? Vil der være en exchange for at dele kreationer?

Selvom vi ikke er så langt i processen endnu, så kan jeg med sikkerhed sige, at der vil blive mulighed for at dele dine kreationer fra Sims 4 ligesom i tidligere spil.

 

Hvad er nogle af de største nye funktioner i Sims 4?

En af de største funktioner er følelser. Dine Simmere har nu de her følelser der tilføjer mere bevæggrund bag de ting de gør. Du vil opdage det meget hurtigt i deres ansigtsudtryk eller hvordan deres kropslige udtryk ser ud. Ved at have disse følelser knytter man et bånd til spilleren. Der kommer også multitasking så din Simmer kan tale i telefon mens en sidder og spiser, pauser for at tag en tår at drikke og fortsætter samtalen igen. Det vil være meget naturligt, og blive mere realistisk. Vi har også nogle fantastiske nye færdigheder og karrierer som vi tror spillerne vil elske, og naturligvis nogle tilbagevendende nogle.

 

Hvordan er Simmernes personligheder anderledes fra Sims 3?

I Sims 4 bringer vi aspirationer tilbage. Aspirationer var mål og ting som din Simmer kunne opnå, langtidsbelønninger i Sims 3. Egenskaber vil også forandre din Simmers personlighed, som tilpasser ting de kan lide og ikke kan. Du vil kunne skabe helt unikke personligheder og egenskaber.

 

I Sims 4 får vi muligheder for at modellere kroppen. Hvordan vil spillet forholde sig til at Simmerne taber sig og tager på og bliver mere eller mindre muskuløse?

Spillet forholder sig til vægttab og muskeltab ud fra din Simmers vaner. Hvis din simmer spiser sundt og træner taber de sig og bliver mere muskuløse. Hvis de derimod ikke gør det, vil den tage på og blive mindre muskuløs. Simmere vil dog ikke reagere på deres vægt.

 

Hvor mange verdener/nabolag vil der være i grundspillet?

Det kan jeg ikke kommentere på endnu.

 

Kan vi få nye slags fester?

I Sims 4 kan din Simmer lave sådan noget som single fester, hvor alle dem der er single kan mødes i nabolaget. Der vil også være mange andre slags muligheder.

 

Vil detaljerne i håret og tekstur blive forbedret i Sims 4? Og vil vi se hår i bevægelse?

Med Sims 4 har vi en helt ny grafisk stil som du måske har lagt mærke til. Den stil reflekterer ikke den retning vi tager, fordi det stadigvæk er tidlige stadier. Så det du har set nu kan blive ændret på. I forhold til hår der bevæger sig, så ville det kræve enormt meget fra animationerne, som ville påvirke spillets ydeevne. Vi ved det er noget folk vil have, men vi har bare ikke ressourcerne til at gøre det muligt i Sims 4.

 

Er de klassiske behov stadigvæk tilstede?

Det er de. De vil være de samme bortset fra miljø og komfort.

 

Hvad glæder du dig mest til at prøve i Sims 4?