Sims 4 Arbejdstid: Kommer til april

Den første udvidelsespakke til Sims 4 er nu på vej, og vi er temmelig sikre på I er mange der vil elske den! Udvidelsespakken hedder Sims 4 Arbejdstid, og med denne pakke vil du kunne gå med dine simmere på arbejde. Jep, med PÅ arbejde!

 

Du bestemmer på jobbet i The Sims 4 Arbejdstid! Nu kan du styre dine simmere, mens de er på arbejde, og bestemme, om de skal gå efter en stor forfremmelse eller efter at blive arbejdspladsens plage.
Kom nødstedte simmere til undsætning ved at redde liv som læge, plag dine naboer med vanvittige opfindelser som forsker, eller undersøg gerningsstederne, og løs de store sager som kriminalbetjent.

Hvis du hellere vil være din egen chef, kan du endda åbne, tilpasse og drive din egen forretning for at blive simolionær! Du bestemmer, hvad din simmer skal lave.
Sims 4 Arbejdstid lader til at være en blanding af nogle af de mest populære udvidelsespakker i Sims historien, nemlig Sims 3 Drømmejob og Sims 2 Open for Business. I de pakker havde dine simmere mulighed for at skabe deres egne forretninger og dermed tjene penge, og have professioner som du selv kunne styre fuldstændig. De muligheder bringer EA nu til Sims 4, og det er vi vist mange der glæder os til at prøve!

sims-4-arbejdstid-2

En af de mangler vi synes der har været med Sims 4 er, at der har været for lidt at lave. Dagen bliver lang når du sender din simmer væk på arbejdet, og er tvunget til at blive hjemme og vente på tiden går. Det kunne det godt se ud til vil blive markant bedre nu, og det glæder vi os til!

Og så glæder vi os altså også til at der kommer rumvæsener igen, yay!

Sims 4 Arbejdstid udkommer til april, kommer til at koste 299 kr (download) og ca. 399 kr for cd-rom, og du kan forudbestille det herunder. :)

 

sims 4 arbejdstid

Forudbestil Sims 4 Arbejdstid

Ved du allerede nu, at du vil have Sims 4 Arbejdstid? Så kan du forudbestille dit spil herunder:

 

 

sims-4-arbejdstid-politi

 

Dette får du i Sims 4 Arbejdstid

 • 3 nye karrierer
  • Læge: Din simmer kan nu bruge sin arbejdsdag på at redde liv, behandle patienter, udføre nødoperationer og for første gang nogensinde hjælpe med at bringe børn til verden!
  • Politimand: Undersøg gerningssteder, afhør simmere, og anhold forbrydere, så ud kan arbejde dig op fra rekrut til politichef.
  • Forsker: Forskere bruger dagen på at bygge skøre opfindelser og indsamle unikke prøveeksemplarer til djævelske påfund såsom simmerstrålen. Din simmer kan vælge at bruge sine opfindelser til at hjælpe eller plage sine medsimmere.
 • Lav din egen forretning: Du kan lave lige så mange forretninger, som du har lyst til, og du kan vælge mellem et bageri, en tøjbutik, et kunstgalleri, en boghandel og mange flere. Du kan tilpasse alle aspekter af din forretning med Byg; vælg de genstande, du vil sælge, administrér dine ansatte og prøve at sælge kunderne dyrere ting!
 • Nye færdigheder: Se et helt ny sæt færdigheder, som lader dine simmere lave endnu flere unikke genstande. Tag det perfekte foto, eller bag og dekorér en lækkerbisken med de nye fotografi- og bagefærdigheder. Det, som dine simmere laver, kan vises stolt frem derhjemme eller sælges for et par ekstra simoleoner.
 • Nye karrierescener: Alle nye karrierescener og -nabolag såsom hospitalet, politistationen og forskningsbasen er udrustet med helt nye genstande, som hjælper dine simmere med at opnå succes! Du kan også besøge handelsdistriktet for at se til de mange forretninger, du har lavet, og måske finde dine simmeres rette hylde.
 • Rumvæsener: Rumvæsenerne er landet og går iblandt os! Find ud af, hvilke simmere, der kommer udefra, og opdag rumvæsenernes mystiske dimension!

sims-4-arbejdstid-1

 

 

Se trailer for Sims 4 Arbejdstid her

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

 

 

Se flere billeder

sims-4-arbejdstid-forsker