Sådan laver du bands i Sims 3

start band i sims 3 aftenunderholdning

Vidste du godt, at du med udvidelsespakken Sims 3 Aftenunderholdning, fik muligheden for at starte et band? Jep! Hvis du har musikglade simmere der kan spille på instrumenter, så kan du få dem til at gå sammen i et band og optræde på de lokale barer, diskoteker m.m. Lyder det fedt? Så læs med herunder og bliv klogere på hvordan du kan starte et band.

> Køb Sims 3 Aftenunderholdning online i dag!

 

Sådan starter du et band i Sims 3

For at starte et band i Sims 3 kræver det, at

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][default_list]
  • Din Simmer kan spille et hvilket som helst instrument på niveau 1
  • Din simmer bliver venskabelig med en anden simmer og spørger om han/hun vil “danne et band / ask to form a band”
[/default_list]

Hvis den eller de Simmere du spørger accepterer, så vil du få muligheden for at navngive dit nye band. Du kan registrere dig som Self-employed band på rådhuset, og bede alle bandmedlemmerne om at gøre det samme! Det er altså super nemt at starte et band i Sims 3, så hvad venter du på?

 

Hvilke instrumenter kan Simmerne spille på?

Din Simmer kan lære at spille på instrumenter som bas, keyboard, trommer, piano og guitar. Derudover kan du som kendis være heldig at modtage en elektrisk guitar!

 

Størrelse på bandet

Der er forskellige måder hvorpå du kan bruge dit band. Du kan gøre det på den uformelle måde ved bare at holde en såkaldt jam session, og her kan op til 8 simmere jamme sammen på hver deres instrument. Men hvis du vil have at dit band skal hyres til at optræde, så kræver det at der er 4 medlemmer i bandet.

 

sådan starter du et band i sims 3

 

Hvor kan Simmer bandet spille henne?

I princippet kan din Simmers band blive spurgt om at spille på et hvilket som helst sted i byen – som f.eks. den lokale bar, diskotek osv. Dine muligheder kan naturligvis blive begrænset hvis du ikke spiller i Bridgeport hvor der i forvejen er alle de offentlige grunde som Sims 3 Aftenunderholdning bruger. (Du kan altid placere disse grunde i andre nabolag, du skal bare være opmærksom på at de ikke nødvendigvis er der pr. automatik).

Dit band vil få muligheder for at spille via telefonopkald fra ‘din agent’. Du vil formentlig opleve at du allerede får en mulighed 1-2 dage efter du har startet bandet. Jo flere bandmedlemmer du har i din husholdning, jo flere chancer får du for at blive booket til en optræden.

 

Sådan tjener du penge som band

At være i et band er ikke det der bringer flest simoleoner til husholdningen, i hvert fald ikke hvis du udelukkende går efter at tjene penge på koncerter. Efterhånden som dit band optræder vil indtjeningen stige, langsomt og sikkert. Men hvis du vil tjene hurtigere penge, så kan det anbefales at din Simmer, eller Simmere, går ned og jammer i byen hvor de hurtig kan tiltrække sig en stor skare af musik elskende Simmere der gladeligt giver en skilling.

 

Har du prøvet at have et band i Sims 3?

Del gerne dine erfaringer med at have et band i Sims 3, i en kommentar herunder!

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]