Sims 3 paradisøen

Sims 3 Paradisøen

Sims 3 paradisøen

Vi indrømmer blankt at EA har taget røven på os, så at sige. Den 10. udvidelsespakke er annonceret, og den hedder The Sims 3 Paradisøen. I ordet “Paradisø” ligger mere eller mindre alt hvad du forbinder med et ægte ø paradis; smukke omgivelser, vand, sand, sommer og sjove aktiviteter.

Indtil videre er Sims 3 Paradisøen, i følge producerne, i de helt tidlige faser, og vi ved derfor ikke meget om det endnu. Få billeder er blevet lækkert, men dem der er ser vældig interessante ud hvis I spørger os.

 

Det er nyt i Sims 3 Paradisøen

  • Du kan sejle med robåd eller speedbåd og rejse mellem allerede eksisterende øer, ELLER finde helt nye!
  • Du kan undersøge bunden af havet ved at dykke, eller bare snorkle i overfladen. Dette er nye færdigheder din simmer kan lære.
  • Du kan bygge ferie resorts eller fine små bungalows som du selv kan drive. Skab et sted for familier med vandland og store mad buffeter, romantiske getaway for par eller et hot spot for single simmer der leder efter den eneste ene, hvor de kan mingle i pool og bar. Du vælger selv hvilke faciliteter der skal være på stedet, du sætter priserne og får anmeldelser for dit sted. (Og tjener penge selvfølgelig)
  • Du kan bo på husbåde der kan sejle mellem de forskellige øer, og som kan tilpasses helt efter hvordan DU synes den skal se ud
  • Der findes havfruer som dine simmere kan møde, og lære at kende.

 

 

Udgivelsesdato for Sims 3 Paradisøen

The Sims 3 Paradisøen udkommer i juni 2013 (Pt. siger de omkring den 29. juni i Nord Amerika). Pakken koster som udgangspunkt 349,95kr (kan variere fra sted til sted). Er du i tvivl om din computer kan køre det, så kan du læse mere om systemkrav til Sims 3 Paradisøen.

 

sims3paradisøen

 

 Bestil dit Sims 3 Paradisøen i dag!

Ved du at du skal have Sims 3 Paradisøen? Så kan du lige så godt forudbestille det i dag, det gør det bare så meget nemmere.

> Forudbestil Sims 3 Paradisøen hos Origin

 

 

 

 

 

Sims 3 Broadcast – Et sneak peak på husbåden i udvidelsespakken

Graham Nardone, der er Sims 3 producer, fører ordet i denne video med en fed gennemgang af de tidlige stadier af Sims 3 Paradisøen – med fokus på husbåde. Som han siger i starten, så skal vi være opmærksomme på, at det her er opstarten, og at det de faktisk viser frem kun er 2 uger gammelt – forvent derfor ikke, at det I kigger på bliver det færdige resultat.

 

Billeder af Sims 3 Paradisøen

 Sims 3 paradisøen

simsleksikon_paradisoen2

simsleksikon_paradisoen3

simsleksikon_paradisoen4

simsleksikon_paradisoen5

simsleksikon_paradisoen6

simsleksikon_paradisoen7

 Sims 3 Paradisøen Husbåd

Sims 3 Paradisøen Husbåd

Sims 3 Paradisøen Husbåd

Sims 3 Paradisøen Husbåd

Se flere billeder med husbåden hos SimCookie

 

Fortsæt snakken om Sims 3 Paradisøen

Vil du snakke mere om Sims 3 Paradisøen? Så gå ind på vores forum og få de andre mange Sims fans med på snakken :-)