The Sims 3 Midnight Hollow

MH1

MH25

Er du ligesom os fan af det mystiske Harry Potter univers? Så læs med!

En af de ting vi og mange andre er vilde med i Harry Potter er Diagonalstræde. Hvor hyggeligt er det ikke lige? Og hvor tit har i ikke drømt om at komme derhen? Vi har i hvert fald ladet os drømme med i både film og bøger og er spændte på om den nye verden Midnight Hollow giver os den samme følelse.

MH11

Designer Alan Copeland fortæller at noget af det han fandt mest fascinerende ved Harry Potter filmene var Diagonalstræde og den gruppe af mystiske og lidt utilpassede personaer der holder til i dette univers.

MH17

 

MH2

Netop denne stemning har han ønsket at bringe videre, da han designede premium indholdet til Midnight Hollow. Og samtidig har han forsøgt at opfylde et ønske fra mange, som har ønsket noget mere forretning i gameplayet. Med The Savvy Sellers Collection kan din simmer nu lave sin egen butik! Der kommer nogle forskellige gulvtæpper, hylder, piedestaler og parkeringspladser, så du får mulighed for at lave lige præcis den butik du drømmer om. Kunderne kan købe enhver genstand der placeres på en af disse genstande. Men det nye kasseapparat vil også kunne give et hurtigt overblik over alt det du sælger i din butik.

MH9

MH7

Med den nye butiksdør kan du selv navngive din butik og bestemme i hvilket tidsrum den har åbent. Og du kan naturligvis også ansætte en til at passe din butik, så du ikke behøver at lave alt det hårde arbejde selv.

Orker du ikke helt at have din egen butik, så er der heldigvis en masse nye butikker at shoppe i, i Midnight Hollow.

Du kan købe Midnight Hollow i EA store fra den 26. september 2013.

MH19

MH6      MH12

MH13

MH15

MH16  MH18  MH20

MH22

MH23

MH26

MH27

MH28

MH29

MH30