The Sims 3 Film Ekstra Pakke

Den 12.09.2013 udkom ekstrapakken The Sims 3 Film, og i den forbindelse er disse tre fede videoer blevet frigivet af EA.

Med The Sims 3 Filmpakken har du mulighed for at få lidt ægte glamour og Hollywood ind i dit eget spil. Du bestemmer hvordan kulissen skal se ud med de nye tematiserede genstande, møbler og tøj der er inspireret af tre forskellige filmgenrer.

Tegneserie

moviestuff_2
Din simmer kan bl.a. iklæde sig kapper der symboliserer alt fra duksedreng til den onde skurk og derudover er der en lang række spændende kostumer – her i blandt den mægtige og mystiske Superlama. Du kan bygge en hule eller et skjulested og dekorere det med skulpturer, samlegenstande og meget mere, der er inspireret af de største superheltefilm. Det vil være muligt at genoptage sin hemmelige identitet via telefonboksbruseren.

Det vilde Vesten

moviestuff_3

Så er det frem med lassoen, de frynsede læderbukser, smarte veste og fine kjoler, som vil få dine simmere til at passe ind i de støvede western saloner. Kunne du tænke dig lidt præriestemning i dit hjem, så vil du elske de gammeldags møbler i træ der følger med.

Gys og gru

moviestuff_1

Kan du godt lide at skræmme dine naboer? I så fald vil de nye uhyggelige og sjove kostumer bidrage godt til dette! Der er et udvalg af tøj i makabre farver med fremtrædende sting og flænser, således at dine simmere kan ligne en der lige er stået op fra graven! Dertil hører nye møbler og indretningsgenstande såsom en mareridstagtig bogreol, en spindelvævsdør og mysteriekrukker.

 

Dine simmere vil også få adgang til et stort udvalg af hovedbeklædninger og frisurer, så de er klar til enhver lejlighed. Blandt andet kan man få en hjelm med vinger, en ægte goth-frisure eller et spøgelsesagtigt brudeslør.

moviestuff

 

Køb The Sims 3 Film Xtra pakke

> Download hos Origin