sims 3 dragon valley

Sims 3 Dragon Valley udkommer 31. maj

sims 3 dragon valley

Tilbage i midten af april skrev vi, at EA på deres Sims 3 Live Broadcast havde offentliggjort en hel ny verden der var på vej, nemlig Dragon Valley. Siden da har der ikke været så forfærdelig meget snak om Sims 3 Dragon Valley, men nu er det gjort klart at den nye verden er klar til download den 31. maj via Sims 3 Store.

Prisen på Dragon Valley kommer til at være 145kr for standardpakken, og 203kr for guldpakken.

Sidst vi snakkede om Dragon Valley var der en del af jer der var skeptiske, og det forstår vi godt – vi er selv ret vilde med det mere realistiske. Men ikke desto mindre, så ser de her nye screenshots fra Dragon Valley altså RET søde ude! Og i følge en af producerne af spillet, (SimsGuruSmitty), så er der også noget at glæde sig til hvis man er vild med havearbejde i Sims, og det er vi jo her på Sims Leksikon!

 

Sims 3 Dragon Valley galleri

Klik på billederne for at se dem i stor

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

 

> Køb Sims 3 Dragon Valley 

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]