sims 3 dagpleje

Styr din egen dagpleje i Sims 3

sims 3 dagpleje

Er du vild med at have børn i Sims 3, og er du frisk på en udfordring der siger spar 2? Så kan det være dagpleje professionen er noget du bør prøve. Dagpleje professionen kom med Sims 3 Lev Livet (Sims 3 Generations på engelsk) og vælger du den betyder det, at du hver dag vil få besøg af nabolagets tumlinger og børn. Vi lyver ikke, det er en profession der kræver tålmodighed og energi, og du bliver ikke særlig godt betalt for det.

 

Om dagpleje professionen

Dagpleje professionen er en tilføjelse til Lev Livet der gør, at en hvilken som helst voksen simmer kan forvandle deres hjem til en dagpleje. Som dagpleje ejer er du ansvarlig for at passe på de tumlinger og børn der hver dag kommer i din dagpleje, og naturligvis sørge for at de har det godt, er glade og takle eventuelle problemer. Efterhånden som dit professionsniveau stiger (der er 5 i alt) vil du få ansvaret for flere børn og få låst nye dagpleje uniformer op. Efter en dag vil du få en ‘karakter’ for  hvor godt du har passet hvert barn, hvor det bedste er “great”.

For at blive dagplejer kan du gå til en computer og klikke på “Jobs and professions” –> “Find a profession” –> “Amateur Babysitter”

 

 

Arbejdstider i dagplejen

Tumlinger i din dagpleje vil komme til dit hus hver dag om morgenen, og børnene vil komme af sig selv efter skole – tidspunkt afhænger af om de har aktiviteter efter skole. Uanset hvilket niveau du er på i professionen arbejder du mandag til torsdag, 9 om morgenen til 7 om aftenen. Af og til (efter niveau 3) kan du blive ringet op af nogle forældre som har en krisesituation og spørger om du kan passe deres barn i weekenden, her kan du med fordel bruge tiden med det ene barn på at lære dem at gå, tale eller blive gode venner med dem.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
NiveauNavnAntal børnUgentlig løn
Level 1Amatør babysitter2120
Level 2Cool care-giver3240
Level 3Daycare dynamo4360
Level 4Good guardian5480
Level 5Dagpleje specialist6600

 

Når du når til midten af professionen, niveau 3-4, vil du begynde at modtage gaver fra forældrene. Det fungerer lidt på samme måde som at modtage gaver når du er kendt i Rampelys. Når du har nået det højeste niveau i professionen vil du modtage en minivan som din simmer kan køre rundt i!

minivan sims 3 dagpleje

Som dagplejer er du ansvarlig for

 • Tage dig af problembørn ved at snakke med dem (De vil typisk ødelægge ting og elektronik hvis de efterlades alene)
 • Sørge for at have underholdning til rådighed for tumlinger og børn
 • Give børnene mad
 • Blive gode venner med børnene
 • Lære tumlinger at gå og tale (niveau 3)
 • Arbejde i weekender (Efter niveau 3)

 

Vær opmærksom på

At du kan miste din ret til at have en dagpleje, hvis forældre flere dage i træk henter deres barn som er i dårligt humør. Du kan få retten tilbage ved at tage en time hos City Hall for 1000 simoleoner.

 

 

 

Tips til dagplejer professionen

 • Hav masser af underholdning til rådighed, f.eks. et TV og videospil
 • At have en ekstra Simmer i husstanden kan hjælpe meget!
 • Sørg for at din simmer der styrer dagplejen er i godt humør
 • Har du nok langtidsbelønnings point kan du købe “Super Nanny” som gør din simmer bedre til at passe børnene og blive venner med dem
 • At din simmer har egenskaber som nurturing og familie orienteret skader ikke

 

 

 

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]